#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Start din karriere som elev i Lidl

Se ledige elevstillinger
2022_Elev start hero

Du lykkes i Lidl 

Som elev i Lidl skal du først og fremmest være afklaret omkring, at du ønsker at arbejde og gøre karriere indenfor detail. Hos os får du mere end blot en praktisk uddannelse. Du får en unik uddannelse med fokus på din faglige og personlige udvikling gennem et nøje tilrettelagt 2-årigt uddannelsesforløb.

Vi giver vores elever en enestående mulighed, og til gengæld forventer vi, at vores elever yder deres absolut bedste. Vi vil kun have de bedste elever, som er ambitiøse, dynamiske, resultatorienterede og som trives med et stort ansvar. Samtidig med at du uddannelsesmæssigt matcher en eller flere af nedenstående indgangsvinkler.

Du har i øjeblikket mulighed for at søge en af vores mange elevstillinger. Vi søger elever til vores butikker i hele landet med opstart fra august 2023 med mulighed for at starte allerede nu som aflønnet butiksmedarbejder.

Tastatur

Få gode tips til din ansøgning

Før du skriver din ansøgning, kan du gøre dig overvejelser om, hvad uddannelsen kræver af dig, og hvor du ønsker at blive elev. Sidder du med ubesvarede spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Husk også at sende dit CV og dine uddannelsespapirer til os.

Få gode tips til din ansøgning her

Rekrutteringsforløbet

Når du har sendt din ansøgning, CV og andre relevante bilag til os, vil vi foretage en grundig vurdering af dine ansøgningspapirer. Såfremt vi finder din profil interessant, vil du blive inviteret til en 1. samtale. Såfremt du går videre fra 1. samtale, vil du enten blive inviteret til et af vores 7 udvælgelsesevents eller inviteret til 2. samtale.  Udvælgelseseventene finder sted primo marts.

Efter din deltagelse på et udvælgelsesevent eller 2. samtale bliver det besluttet, om du bliver tilbudt en af vores attraktive elevpladser.