#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Rekruttering i Lidl.

Bliv en del af #teamlidl
2023_butik_portræt_rød_måske

Skal du være en del af holdet?

I Lidl modtager vi hvert år tusindvis ansøgninger - og det er vi meget glade for! I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Det er derfor, vi siger, at vi har en plan med dig. Dette gælder også vores rekrutteringsprocesse. Det er vigtigt for os at afklare, om vi er det rigtige match, så vi er sikre på, at du får de bedste forudsætninger for at lykkes i Lidl.

Forneden kan du læse mere om, hvordan vores rekrutteringsproces forløber og hvordan vi behandler dine ansøgningspapirer. Du kan også finde gode tips til din ansøgning og CV, så du er et skridt tættere på at lande en jobsamtale. Hvis du bliver inviteret til en samtale hos os, kan du også finde gode råd til, hvordan du forbereder dig bedst muligt.

Vær venligst opmærksom på at rekrutteringsforløbet kan variere afhængigt af jobtype, og derfor skal nedenstående oplysninger ses som generelle retningslinjer. Ved nogle stillinger vil du som kandidat også kunne opleve, at du får tilsendt en online test som en del af rekrutteringsprocessen.

Rekrutteringsprocessen i Lidl.

1. Send din ansøgning og CV

Når du søger job i Lidl, skal du som minimum uploade en motiveret ansøgning samt et CV. Når du har uploadet din ansøgning, får du en bekræftelse pr. mail på, at vi har modtaget den. Vi gør vores bedste for, at hele processen fra ansøgning til ansættelse ikke varer mere end 6 uger.

Få tips til din ansøgning her

2. Screening

Vi behandler alle ansøgningsdokumenter. Vi screener og evaluerer din ansøgning og CV ud fra foruddefinerede kriterier for det pågældende job. Alle ansøgninger håndteres med respekt og streng fortrolighed.

3. Telefoninterview

Hvis du matcher vores foruddefinerede kriterier til stillingen, vil du på nogle stillinger blive kontaktet af en rekrutteringskonsulent, som vil afholde et telefoninterview med dig. Du vil blive stillet relevante spørgsmål relateret til stillingen.

4. Jobsamtale

Hvis du er et godt match til jobbet, vil du blive inviteret telefonisk ind til en personlig jobsamtale af en rekrutteringskonsulent. Du vil også modtage en bekræftelsesmail med yderligere oplysninger. Jobsamtalen er din mulighed for at vise os, hvem du er, og hvorfor vi skal vælge dig til stillingen. Du har også mulighed for at stille spørgsmål, lære mere om Lidl og afklare om jobbet er noget for dig.

Find gode råd til jobsamtalen her

5. Velkommen på #teamlidl!

Efter en grundig rekrutteringsproces, er vi i fællesskab nået frem til at du er den helt rigtige til jobbet. Velkommen på holdet! Du kan nu glæde dig til at blive en del af et stærkt hold af mere end 3800 motiverede kollegaer!

6. Kontrakt

Når du har fået jobbet og takket ja, vil HR Services sørge for at forberede en kontrakt med de aftalte betingelser og rammer for ansættelsen. Herefter vil kontrakten blive sendt til dig og du vil have mulighed for at læse kontrakten igennem og komme med eventuel feedback og ændringer.

7. Onboarding

I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne! Helt fra start har vi en plan med dig og din første tid i Lidl, så du kan få de bedste forudsætninger for at få succes i Lidl. Uanset om du starter i vores butikker, logistikcentre eller kontorer, så bliver du klædt på til dit nye job.

Vi tager gerne imod uopfordrede ansøgninger

Hvis du ikke fandt en ledig stilling, der matcher dine jobønsker, er du meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Læs mere her

Spørgsmål til vores rekrutteringsproces?

2022_Kontakt_R05
Job i Region Vest

Lidl Danmark


E-mail: jobilidlvest@lidl.dk

Butik - Jylland & Fyn
Logistikcenter Kolding
2022_Kontakt-HQ
Job på hovedkontor

Lidl Danmark


E-mail: jobilidlhq@lidl.dk

Kolding | Aarhus
2022_Kontakt_R06
Job i Region Øst

Lidl Danmark


E-mail: jobilidloest@lidl.dk

Butik - Sjælland + Øerne
Logistikcenter Køge

Følg med!

Vil du holde dig opdateret på jobmuligheder og nyheder i Lidl? Følg med på LinkedIn og hold dig opdateret på, hvad det vil sige at være en del af teamet!

Følg os på LinkedIn!