#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Rekruttering i Lidl

Bliv en del af #teamlidl
2023_butik_portræt_rød_måske

Ny ansøgningsportal fra den 21. marts 2023

Vi får snart en ny og forbedret ansøgningsportal, som gør det endnu nemmere for dig at søge et job i #teamlidl. 

Hvis du tidligere har søgt et job hos os, vil du skulle oprette en ny profil/konto i vores ansøgningsportal. Det er først muligt at oprette en ny profil fra den 21. marts kl. 12:00.

Sådan opretter du en ny profil/konto:
  1. Klik på "Log ind på ansøgerportal" øverst i højre hjørne på denne side.
  2. Du kommer herefter ind på en ny side, som viser vores ansøgningsportal.
  3. Klik på "Opret en konto" under overskriften "Har du ikke en bruger?".
  4. Herefter skal du udfylde personlige oplysninger for at din nye konto kan blive oprettet.
  5. Følg vejledningen på siden og afslut ved at klikke på "Opret konto".

Du kan finde mere information i vores sektion om "Ofte stillede spørgsmål" her.

Skal du være en del af holdet?

I Lidl modtager vi hvert år tusindvis ansøgninger - og det er vi meget glade for! I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Det er derfor, vi siger, at vi har en plan med dig. Dette gælder også vores rekrutteringsprocesse. Det er vigtigt for os at afklare, om vi er det rigtige match, så vi er sikre på, at du får de bedste forudsætninger for at lykkes i Lidl.

Forneden kan du læse mere om, hvordan vores rekrutteringsproces forløber og hvordan vi behandler dine ansøgningspapirer. Du kan også finde gode tips til din ansøgning og CV, så du er et skridt tættere på at lande en jobsamtale. Hvis du bliver inviteret til en samtale hos os, kan du også finde gode råd til, hvordan du forbereder dig bedst muligt.

Vær venligst opmærksom på at rekrutteringsforløbet kan variere afhængigt af jobtype, og derfor skal nedenstående oplysninger ses som generelle retningslinjer. Ved nogle stillinger vil du som kandidat også kunne opleve, at du får tilsendt en online test som en del af rekrutteringsprocessen.

Rekrutteringsprocessen i Lidl

Checklist
Første step

Send din ansøgning og CV

Når du søger job i Lidl, skal du som minimum uploade en motiveret ansøgning samt et CV. Når du har uploader din ansøgning, får du en bekræftelse pr. mail, at vi har modtaget den. Vi gør vores bedste for, at hele processen fra ansøgning til ansættelse ikke varer mere end 6 uger.
Magnifier Person
Andet step

Screening

Vi screener og evaluerer alle ansøgninger, før vi udvælger, hvilke kandidater der inviteres til en personlig samtale. Vi screener din ansøgning og CV ud fra hvilke kriterier, der passer til den profil, vi søger til jobbet. Alle ansøgninger håndteres med respekt og i streng fortrolighed.
Feedback
Tredje step

Jobsamtale

Hvis du er et godt match til jobbet, vil du blive inviteret telefonisk ind til en personlig samtale og en invitation på mail. Samtalen er din mulighed for at vise os, hvem du er, og hvorfor vi skal vælge dig til stillingen. Du har også mulighed for at stille spørgsmål, lære mere om Lidl og afklare om jobbet er noget for dig.
engagement
Fjerde step

Velkommen på holdet!

Efter en grundig rekrutteringsproces, er vi i fællesskab nået frem til at du er den helt rigtige til jobbet. Velkommen på holdet! Du kan nu glæde dig til at blive en del af et stærkt hold af mere end 3800 motiverede kollegaer!
Contract
Femte step

Kontrakt

Når du har fået jobbet og takket ja, vil HR Services sørge for at forberede en kontrakt med de aftalte betingelser og rammer for ansættelsen. Herefter vil kontrakten blive sendt til dig og du vil have mulighed for at læse kontrakten igennem og komme med eventuel feedback og ændringer.
Employee Loyalty
Sjette step

Onboarding

I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne! Helt fra start har vi en plan med dig og din første tid i Lidl, så du kan få de bedste forudsætninger for at lykkes i Lidl. Uanset om du starter i vores butikker, logistikcentre eller kontorer, så bliver du klædt på til dit nye job.

Vi tager gerne imod uopfordrede ansøgninger

Hvis du ikke fandt en ledig stilling, der matcher dine jobønsker, er du meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Læs mere her

Spørgsmål til vores rekrutteringsproces?

2022_Kontakt_R05
Job i Region Vest

Lidl Danmark


E-mail: jobilidlvest@lidl.dk

Butik - Jylland & Fyn
Logistikcenter Kolding
2022_Kontakt-HQ
Job på hovedkontor

Lidl Danmark


E-mail: jobilidlhq@lidl.dk

Kolding | Aarhus
2022_Kontakt_R06
Job i Region Øst

Lidl Danmark


E-mail: jobilidloest@lidl.dk

Butik - Sjælland + Øerne
Logistikcenter Køge

Følg med!

Vil du holde dig opdateret på jobmuligheder og nyheder i Lidl? Følg med på LinkedIn og hold dig opdateret på, hvad det vil sige at være en del af teamet!

Følg os på LinkedIn!