#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Corporate Affairs

2024_kommunikation

Store ambitioner. Verdensklasse muligheder

I kommunikation & CSR arbejder vi med mange forskellige opgaver. I Lidl Danmark arbejder vi hver dag med kommunikation. Der er altid fart på i afdelingen, for der ligger en masse gode historier og venter på at blive delt! Det kan være historier, der fortæller om det gode arbejde, som sker ude i vores kerneforretning – vores butikker, vores CSR-fortælling, ekstern og intern kommunikation, herunder pressemeddelelser, medarbejderapp mm. Du vil derfor komme til at have en vigtig rolle i formidlingen af information imellem forskellige afdelinger og dermed være en vigtig spiller i at videreformidle alt det gode arbejde, medarbejderne i Lidl Danmark laver. En stor del af arbejdet bygger også på mere strategisk arbejde som at udarbejde strategier for kommunikationen fremover, skabe relationer med lokalsamfund, starte nye samarbejder, arrangere fællesmøder for organisationen og hjælpe direktionen med at videreformidle vigtige beskeder.

Vores kommunikation berører hele Danmark, hvilket betyder, at kommunikationen sker helt fra butikken i Skagen til logistikcenteret i Køge og vores leverandører på Bornholm. Så du får mulighed for at kommunikere med hele Danmark i dit daglige arbejde. Vi arbejder strategisk med vores kommunikation, og derfor leverer vi skriftlig, visuel, kreativ og direkte kommunikation for at ramme målgruppen på den rigtige måde. Vores arbejde er med inde over alle store strategiske udmeldinger og projekter, som for eksempel virksomhedsændringer, nye samarbejdspartnere, Folkemødet på Bornholm, Fødevarepriserne og vores kommende hovedkontor i Aarhus for at nævne nogle få. Man vil altså få berøring med mange forskellige områder med et arbejde i Kommunikation & CSR.

Få et indblik i teamets arbejde

Læs de seneste pressemeddelelser, som vores kollegaer i Corporate Affairs har skrevet

Læs mere

CSR er en prioritet

Som dagligvarekæde har vi derudover mange af verdens bæredygtighedsudfordringer på vores hylder, hvorfor vi arbejder med disse hver eneste dag, i overensstemmelse med Lidls CSR-strategi "På vej mod i morgen". Vi holder os opdateret på både lokale, nationale og globale problematikker og initiativer, der har bæredygtighed og ansvarlighed som omdrejningspunkt. Vi arbejder også tæt sammen med samarbejdspartnere – partnerskab for handling – hvor vi samarbejder med NGO'er og organisationer såsom Plant et Træ, Too Good To Go, Hjernesagen, Blå Kors, Danmarks Biavlerforening og Plastic Change. Disse samarbejdspartnere har hvert sit klare formål i realiseringen af bæredygtig udvikling.

Vores afdeling spænder bredt og derfor har vi helt naturligt et tæt samarbejde i afdelingen. Som medarbejder i kommunikation & CSR har du altså muligheden for at arbejde med en bred vifte af opgaver og blive en del af et dygtigt og ambitiøst team. Har du gode kommunikative evner, er du skarp på relationer, nysgerrig på CSR-agendaen og klar til at påtage dig ansvar, så er CSR & kommunikation i Lidl noget for dig!