#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Velkommen til Lidls nye hovedkontor i Aarhus.

Lidls nye hovedkontor i Aarhus

Nyt, modern hovedkontor danner ramme for fremtidens detailhandel

Vi er flyttet til Aarhus og samler nu mere end 300 medarbejdere under ét tag.

Det samlede Lidl-byggeri er tæt på 20.000 m2. Udover hovedkontoret, rummer byggeriet en Lidl koncept-butik i stueplan og et parkeringshus for Aarhus Kommune med i alt ca. 360 parkeringspladser.

En dynamisk og fremtidssikret arbejdsplads

Det flotte, arkitekttegnet hovedkontor er centralt placeret i Smilets By, i det kreative kvarter ved Godsbanen, og er derfor nemt at komme til med både offentlig transport, bil og cykel. Bygningen er tegnet med respekt for, og et arkitektonisk nik til, Godsbanen.

Et verdensklasse-hold fortjener verdensklasse-rammer. Hovedkontoret er topmoderne, med højteknologiske faciliteter og åbne kontorlandskaber, som skal være med til at styrke samarbejdet på tværs af afdelinger og sikre en dynamisk og kreativ arbejdsplads.

I Lidl vil vi gerne fremme 360 graders work-life balance. Derfor kan medarbejderne på hovedkontoret gå gratis i fitnesscenter, mødes til sociale arrangementer eller morgenyoga på tagterrassen, få et sund måltid mad i kantinen og mange andre ting, der fremmer velvære.

Fremtidens arbejdsplads for vores verdensklasse medarbejdere

”Vi har skabt et moderne miljø, med de bedste forudsætninger for at excellere, samarbejde på tværs af afdelinger og tage velfortjente pusterum.”

Hauke, CHRO

Billede af Hauke

Vi passer på vores medarbejdere

Sports
Gratis træningsmuligheder

Fitnesscenter og morgenyoga

I stueetagen findes der moderne træningslokaler, som er til gratis afbenyttelse for alle på hovedkontoret. I sommerhalvåret tilbydes der morgenyoga på tagterrassen.
Cafeteria
Næringsfuld kost

Kantineordning

Vores dygtige kokke tilbereder lækre, frisklavede retter til vores kollegaer – altid med vegetariske muligheder. Vi garanterer minimum 30 % økologi, og tilbyder morgenmad, frokost og take-away om aftenen, til når det skal være ekstra nemt.
Baby
Fleksibilitet i børnehøjde

Børnekontor

Hvad gør man, pasningen falder fra? I tilfælde af, at vores kollegaer er nødt til at have et barn med på arbejde, har de mulighed for at booke et skrivebord på vores børnekontor ”Lupilu”. Her er der indrettet i børnehøjde, så børnene bliver aktiveret, mens mor eller far arbejder.
Įsitraukimas
Fællesskabsfaciliteter

Sociale rum

Hos #teamlidl er vi meget mere end ”bare” kollegaer. Vores medarbejdere har mulighed for at mødes i vores sociale rum, hvor de kan mødes for at spille bordtennis, holde bogklub eller dyrke andre fælles interesser sammen.
Values
In-house wellness

Massageordning

Det er vigtigt, at man passer godt på sin krop – uanset om man har stillesiddende eller hårdt fysisk arbejde. Til vores kollegaer på hovedkontoret tilbyder vi en massageordning, der giver mulighed for at forbygge arbejdsrelateret gener og stress og give kroppen et velfortjent pusterum.
Shopping Cart
Klar nemt dine indkøb

Lidl butik

Med en 1.200 m2 stor Lidl butik i stueetagen på hovedkontoret, kan hverdagsindkøbene stort set ikke klares nemmere.

Værd at vide

om vores nye hovedkontor

Atrium Lidl HQ

13.500 m2

arkitekttegnet kontorfaciliteter

250 m2

tagterrasse med fantastisk udsigt

Parkering nyt Lidl hovedkontor

2 etagers parkeringshus

med plads til biler og cykler

Ladestationer

til både bil og cykel

Reception Lidl hovedkontor

Minimum 30 %

økologi i kantinen

Åbent kontormiljø

med fleksible arbejdsstationer

The way we work

Sofagruppe Lidl hovedkontor

Åben, dynamisk og maksimalt fleksibelt

Med vores moderne arbejdsmiljø tilbyder vi helt nye samarbejdsformer: Open office-koncept, talrige mødesteder, stillezoner og state-of-the-art teknologi fremmer udveksling og skaber en behagelig arbejdsatmosfære samt masser af plads til at udvikle gode ideer.

Open office Lidl hovedkontor

Ergonomi og teknologi

Hver arbejdsstation har et højdejusterbart skrivebord og en ergonomisk kontorstol. På denne måde kan hver medarbejder indstille sin arbejdsstation individuelt efter hans eller hendes behov. Derudover modtager hver medarbejder en bærbar computer, der kan dockes ved allTe skriveborde i huset – de kan derfor arbejde fra præcis dét skrivebord, de har lyst til, hvilket gør arbejdsmulighederne maksimalt fleksible. Vi tilbyder også særlige ergonomiske hjælpemidler, som eksempelvis et særligt Wacom board eller en RollerMouse. Alle får desuden et personligt skab, så det er muligt hele tiden at have sit udstyr ved hånden.

Aarhus

Kom med os til Smilets By

Der er en grund til, at Aarhus, Jyllands hovedstad og Danmarks andenstørste by, er blevet anbefalet som en top-rejsedestination af både Lonely Planet, CNN og National Geographic. Aarhus er en udpræget studieby, hvilket bringer en livlig og dynamisk stemning til byen.

I Aarhus finder du både verdensklasse attraktioner og museer og en mangfoldig gastronomisk scene. Samtidig er byen placeret tæt på både hav, strand og skov.

Lær mere om Aarhus

Skal du med på en spændende rejse?

Vi har store ambitioner for fremtiden - vil du være med?

Se ledige stillinger