Du lykkes i Lidl
Log ind på ansøgerportal
Gemte stillinger

Se dine muligheder i Lidl

I Lidl er vi altid på udkig efter talenter! Se vores ledige stillinger og find dit drømme job. Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Se ledige stillinger
Se ledige stillinger
Lidls nye hovedkontor i Aarhus

Lidls nye hovedkontor i Aarhus

Lidl flytter til Smilets By

Vi bygger nyt hovedkontor på 13.500 m2, et moderne p-hus og en ny koncept-butik ved Godsbanen i Aarhus K. Vores nye hovedkontor kommer til at ligge på hjørnet af Sørens Frichs Vej og Carl Blochs Gade.

"Byggeriet af vores nye hovedkontor i Aarhus er en vigtig milepæl for os i den ekspansionsrejse, vi er på, hvor vi udvider med både medarbejdere og butikker hvert eneste år her i Danmark. Og så glæder vi os helt vildt til at blive en del af Aarhus og være med til at forme den nye Aarhus K-bydel," fortæller vores CEO, Dirk Fust

Vi tog første spadestik til vores nye hovedkontor den 26. oktober 2020, og du kan i videoen herunder høre mere byggeriet og vores planer for Lidl i Aarhus:

Nyt hovedkontor, parkeringshus og Lidl-butik i midten af Aarhus

Det samlede Lidl-byggeri kommer tæt på 20.000 m2. Udover byggeriet af hovedkontoret, hvor der er butik i stueplan, kommer Lidl desuden til at opføre et parkeringshus for Aarhus Kommune med i alt ca. 360 pladser.

Rejsegildet for det nye Lidl-hovedkontor forventes at stå i andet kvartal af 2022, og første arbejdsdag samt åbning af Lidl-butikken i byggeriets stueplan forventes i midten af 2023.

Skal du med på en spændende rejse?

Vi har store ambitioner for fremtiden - vil du være med?

Se ledige stillinger