#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Mød Mia, Graduate i Marketing

2022_Mød Mia, International Graduate i Marketing

Mia, International Graduate i Marketing

Mia startede som International Graduate i Marketing i august 2021 og har en cand.merc. i Marketing fra Aarhus BSS. Hun er vant til at have fart på, da hun sideløbende med sit studie har spillet håndbold på eliteplan. Det falder hende derfor helt naturligt at have fart på og have mange bolde i luften.

”Jeg var fanget af forløbet og den afveksling der er i arbejdsopgaverne som Graduate. Ligeledes ønskede jeg at få kendskab til hele virksomheden for at skabe en dybere forståelse, som jeg senere kan gøre brug af.”

Forståelse for hele virksomheden

Mia er i fase 2 af rotationen og er ved at blive oplært i butik, hvor hun i løbet af 5 måneder skal oplæres fra butiksassistent til distriktschef. Hun er startet i en Lidl butik i indre København, hvor hun først skal læres op som butiksassistent, derefter salgsleder og til sidst souschef. Herefter bliver hun flyttet til en anden butik, hvor hun skal læres op som butikschef og efterfølgende styre sin egen butik i 4 uger. I takt med at hun får mere viden og erfaring får hun også tildelt et større ansvar. I sidste del af rotationen i butiksforløbet, skal Mia følge og senere agere som distriktschef, hvor hun får ansvar for næsten 100 medarbejdere. Gennem rotationerne lærer hun hele virksomheden at kende og får en dybdegående forståelse for, hvordan der opereres fra butiksniveau til ledelsesniveau.

”Det er fedt at komme ud at se, hvordan pengene bliver tjent og få en forståelse for hvilke udfordringer, de står overfor i butikkerne. Samtidig får jeg indblik i hvordan det materiale, vi laver i Marketing kommer til udtryk i butikkerne og hvordan det bliver taget imod af kunderne. Jeg glæder mig til den sidste del af butiksforløbet, hvor jeg får erfaring med ledelse, hvilket jeg tror kan gavne mig fremadrettet i mit arbejde.”

International erfaring i Tyskland

Mia ser ligeledes frem til den sidste del af rotationen, hvor hun som Graduate kommer 6 måneder til Tyskland. Her skal hun på et 3 måneders intensivt tysk kursus, hvorefter hun i 3 måneder bliver en del af den respektive afdeling, som hun er tilknyttet. I Tyskland kommer Mia til at få indblik i, hvordan projekter bliver skabt og igangsat sammen med Graduates fra andre Lidl-lande.

”Det sociale er en stor del af min identitet og er en forudsætning for, at jeg kan trives og præstere maksimalt i mit arbejde. Derfor glæder jeg mig til at tilbringe tid med Graduates fra andre Lidl lande og kunne dele de erfaringer og den viden, som vi hver især har tilegnet os igennem forløbet.”

Er du klar på dit livs udfordring?

Hvis du har nogle spørgsmål, før du ansøger til vores graduateforløb eller under vores rekrutteringsproces, er du altid velkommen til at kontakte os på jobilidlhq@lidl.dk eller tilmelde dig vores Lidl Talent Pool

Tilmeld dig her!