#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Mød Kristian, Graduate i Real Estate

Kristian graduate

Kristian – International Graduate i Real Estate

Kristian startede som Graduate i Real Estate i august 2022. Han har en kandidatuddannelse i Finance and International Business, som understøtter hans store interesse for de finansielle markeder og ejendomme. Det faldt ham derfor naturligt at starte som Graduate i Lidl, hvor han fik mulighed for at blive grundigt klædt på til at fordybe sig i sit fagområde med et dybdegående 360-graders perspektiv på en international forretning:

Jeg søgte stillingen hos Lidl, fordi de kunne tilbyde et graduate-forløb, der var både spændende og udfordrende. Det var meget tiltalende at få muligheden for at fordybe sig i hele virksomheden gennem de fire rotationer. At få muligheden for at opleve hele værdikæden fra lager og logistik til at varerne bliver solgt i butikkerne, er en enestående mulighed”.

 

Kendskab til hele værdikæden  

Kristian sætter stor pris på, at han, på kun 18 måneder, kan opnå et grundlæggende kendskab til de mange processer, som danner grundstenene i Europas største dagligvarekæde. Det er i sidste ende også netop de kompetencer, som han mener, vil være særligt afgørende for de resultater, han senere vil kunne skabe som projektleder:  

For mit vedkommende er de første 18 måneder en mulighed for at fordybe mig i kulturen og arbejdsprocesserne. Efter graduate-forløbet kommer mit fokus til at være på ét specifikt fagområde, som jeg har afprøvet under forløbet. Det er en klar styrke ved rotationerne, fordi ens fremtidige stilling ikke er klart defineret fra ansættelsen, men i stedet kan udvikle sig som ens erfaringer bliver rigere”.     

 

Målet er at stå stærkere i fremtiden

Til trods for at Kristian bliver udfordret i de forskellige rotationer, er han ikke i tvivl om, hvorfor han gør det. Forståelsen for virksomheden, som han netop nu er ved at opbygge, vil han i fremtiden kunne drage nytte af, når han skal skabe resultater i Real Estate-afdelingen og derved understøtte kursen for den vækstrejse, som Lidl befinder sig på:

En stilling som Graduate i Real Estate, giver mulighed for at følge butikkens begyndelse fra udvælgelsen af en grund, lokalplanlægning, opførsel og aflevering, samt perioden hvor butikken overgår til den daglige drift. Det er en spændende og kompleks proces at udvikle en dagligvarebutik. Det kræver input fra mange forskellige afdelinger, hvilket jeg gennem mit program får en bred indsigt i, eftersom rotationerne foregår på tværs af disse”.

Er du klar på dit livs udfordring?

Se vores ledige graduate-stillinger og send din ansøgning allerede i dag

Se ledige stillinger