#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Caroline, International Graduate i Sales

Caroline, Hero

Mød Caroline, International Graduate i Sales

I august 2021 startede jeg som Graduate i Sales efter at have afsluttet min kandidat i Logistik og Supply Chain Management på Aarhus BSS. Som et led i min uddannelse var jeg i praktik i Lidl, hvor jeg efterfølgende fortsatte som studentermedhjælper. Igennem mit studiejob hos Lidl fik jeg kendskab til det interne samarbejde og blev opmærksom på muligheden for en graduatestilling, hvor man får kendskab til hele organisationen. Jeg kunne se fordelene i et dybdegående kendskab til Lidl fra butiksniveau til ledelsesniveau, hvilket udover at skabe forståelse for virksomheden også gør samarbejder mellem afdelingerne bedre, da man har arbejdet tæt sammen med andre afdelinger.

Rotationen

Som en del af fase 2 i mit graduateforløb skal jeg oplæres som butikschef. Hertil er der mange konkrete opgaver, som gør at butikken kører rundt. I min oplæring startede jeg på gulvet, hvor jeg satte varer på plads, trimmede butikken og betjente kunderne ved kassen – alt sammen nødvendige driftsopgaver i en butik. Rotationen, som man kommer igennem som Graduate i Lidl, gør at man får en forståelse for hele virksomheden og lærer om muligheder og vanskeligheder i butikkerne, hvilket gør det lettere senere at træffe begrundede og velovervejede beslutninger når man sidder på hovedkontoret.

”Som Graduate opbygger man et tæt samarbejde med mange kollegaer. Det tætte kendskab til kollegerne gør det lettere at arbejde sammen om opgaven og de udfordringer, der kan opstå i arbejdet.”

Man har fart på som Graduate

Som Graduate i Lidl skal man i høj grad være omstillingsparat og kunne lide at have fart på. Dette betyder også at to dage ikke er ens, men at man langsomt opbygger en dybere forståelse for virksomheden. Den omskiftelige hverdag passer rigtig godt til min foretrukne arbejdsgang, da jeg kan lide et mix imellem de administrative opgaver og implementeringen af disse i praksis. Herigennem får man erfaring med, hvad der er brugbart og hvordan ens tiltag potentielt vil blive modtaget i butikkerne og hos kunderne.

“I Lidl er man som medarbejder en del af et fællesskab, hvor man arbejder sammen om udviklingen af medarbejdere og virksomheden. Jeg er stolt af at være med til at skabe værdi i virksomheden og samtidig se, hvordan mine kollegaer medvirker til at løfte hinanden”

Er du klar på dit livs udfordring?

Hvis du har nogle spørgsmål, før du ansøger til vores graduateforløb eller under vores rekrutteringsproces, er du altid velkommen til at kontakte os på jobilidlhq@lidl.dk eller tilmelde dig vores Lidl Talent Pool

Tilmeld dig her!