#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Mød Emeli, International Graduate i CSR og Kommunikation

Emeli Graduate

 

I august 2023 startede Emeli som Graduate i CSR og kommunikation. Hun er uddannet cand.soc i Uddannelsesvidenskab fra Aarhus Universitet. Under hendes studie har Emeli fået hands-on erfaring med flere aspekter af marketing og kommunikation gennem studierelevante jobs. Som person er Emeli ambitiøs og elsker at blive udfordret. Det, sammenholdt med muligheden for rotationer i forskellige afdelinger og muligheden for at prøve kræfter med projektledelse, var årsagen til, at hun valgte at søge en Graduate stilling hos Lidl.

”Jeg trives i en hverdag, hvor tingene går stærkt. Derudover er jeg meget nysgerrig af person og elsker nye udfordringer. Derfor var en Graduate stilling, for mig, den perfekte måde, hvorpå jeg kunne kombinere det hele i én stilling”.

En investering i fremtiden

I løbet af de 18 måneder som Graduate i Lidl, kommer man i rotation i virksomheden, og prøver kræfter med forskellige afdelinger, butik og vores internationale hovedkontor. Og netop det veltilrettelagte forløb, med indblik i forskellige afdelinger, ser Emeli som en kæmpe fordel arbejdsmæssigt. Hun fortæller, at rotationerne giver en forståelse for, hvordan andre afdelinger arbejder og hvilke udfordringer de står overfor. En forståelse, der kan blive en kæmpe styrke, når man skal drive projekter på tværs af afdelinger.

”Det er tydeligt, at man som Graduate i Lidl, er en investering i fremtiden. Det vil sige, at det er tydeligt at mærke, at der er en plan for dit forløb og din personlige og faglige udvikling. Alle 18 måneder er nøje planlagt, og særligt rotationerne er med til, at man kommer ud på den anden side som en stærk og kompetent medarbejder”.

Emeli startede Graduateforløbet i egen afdeling, CSR og Kommunikation, og allerede i løbet af de første to måneder var hun med til at udforme Lidl Danmarks CSR-kommunikationsstrategi.

”Det var en intens og kreativ proces, som var med til at flytte mine grænser for, hvor stort og ambitiøst man kan tænke i Lidl”.

Sammen er vi stærkest

Emeli fortæller, at Lidl er en arbejdsplads, hvor to dage sjældent er ens, hvor tempoet er højt, og hvor man skal kunne trives i at være omstillingsparat. Til gengæld får man et team af topmotiveret og dygtige kollegaer, som man kan løfte opgaverne med. Og netop dét at kunne lære og suge til sig fra dygtige kollegaer, samtidig med, at man bliver set som en integreret del af teamet, der løfter lige så tungt som de andre, er enormt fedt som Graduate.

”Målene for Lidl er høje, men det er ikke et en-mands-projekt. Der er et stærkt sammenhold på arbejdspladsen med en ”vi løfter i flok ”-mentalitet. Der er højt til loftet og plads til forskelligheder. Hvis man ønsker at udfordre og udvikle sig er der ikke langt fra ord til handling”.

Mulighed for at drømme stort

En af de ting, der får Emeli til at gå glad på arbejde er, at der er mulighed for at være arbejdsmæssigt ambitiøs og hun føler personligt succes, når hendes projekter og resultatet af mange timers arbejde eksekveres og ser dagens lys.

”Min drøm er helt klart at få lov at drive endnu flere projekter, og sætte mit personlige præg på dem. Derudover drømmer jeg om at opbygge og udvide endnu flere kompetencer indenfor projektledelse. Jeg drømmer om at vokse i Lidl og få endnu mere ansvar.”

Er du klar på dit livs udfordring?

Se vores ledige graduate-stillinger og send din ansøgning allerede i dag

Se ledige stillinger