#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Mød Martin, Graduate i Finance

Martin Graduate

Martin – International Graduate i Finance

Martin startede som International Graduate i Finance i august 2022, efter han blev færdig med sin kandidatuddannelse i Økonomi fra Aarhus BSS. Han søgte stillingen som Graduate i Lidl, fordi han ønskede kombinationen af faglig udvikling inden for finance i en international virksomhed og personlig udvikling gennem rotationer:

Jeg søgte stillingen som Graduate i Lidl af primært tre årsager. For det første ville jeg gerne arbejde med finance i praksis. For det andet ville jeg også gerne arbejde i en stor international virksomhed. Derudover ville jeg gerne som nyuddannet ind i en stilling, hvor jeg fik mulighed for at prøve mig selv af i forskellige situationer. Her vægtede jeg de seks måneder i Tyskland særligt tungt”.

Fokus på fagområde

Martin har indtil videre været igennem første rotation. Her har han arbejdet i Finance afdelingen, som også er hans fagområde. Det er derfor denne afdeling, der danner grundlaget for hans graduate-forløb. De resterende tre rotationer, som han skal igennem, har derfor til formål at give ham unik viden og erfaring, som han efterfølgende kan tage med tilbage til Finance afdelingen igen, når han er færdig med sit forløb:

Min første periode i Lidl har været rigtig god. Afdelingen, jeg har været en del af i min første rotation, har været utrolig god til at tage i mod mig. Der er en fin balance mellem introduktion og muligheden for at tage et stort ansvar hurtigt. Jeg har fået et godt indblik i, hvad det vil sige at arbejde med finance i en stor virksomhed både driftsmæssigt men også i forhold til projektudvikling -og implementering”.

Kickstart karrieren

Gennem rotationerne, som er en del af det 18-måneder lange graduate-forløb, får Martin et helt særligt indblik i koncernen lige fra butiksgulv til det store internationale hovedkontor i Sydtyskland. Denne viden giver ham en unik forståelse for, hvordan man udvikler virksomheden og skaber værdi. Det er netop denne viden, som han senere skal tage med sig tilbage til Finance afdelingen igen efter graduate-forløbet:  

Jeg finder det utroligt værdifuldt, at skulle rundt i de forskellige rotationer. Det giver en nogle store fordele i forhold til at kunne sætte sig i andres sted og udarbejde og implementere projekter på tværs af koncernen. Graduate stillingen adskiller sig fra andre stillinger i Lidl, ved at det er et langt planlagt udviklingsforløb på 18 måneder, hvor man skal rundt i koncernen både nationalt og internationalt. Det kan helt klart være med til at kickstarte karrieren. Man får hurtigt utrolig mange oplevelser og erfaringer i rygsækken, som man ellers ikke ville få”. 

Er du klar på dit livs udfordring?

Se vores ledige graduate-stillinger og send din ansøgning allerede i dag

Se ledige stillinger