Du lykkes i Lidl
Log ind på ansøgerportal
Gemte stillinger

Se dine muligheder i Lidl

I Lidl er vi altid på udkig efter talenter! Se vores ledige stillinger og find dit drømme job. Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Se ledige stillinger
Se ledige stillinger

Du lykkes i Lidl 

I Lidl er der gode muligheder, for dem der kan og vil. Det er Pernille, vores souschef i butikken i Skalborg i Aalborg, et strålende eksempel på. Pernille startede sin karriere i Lidl Danmark tilbage i maj 2018, hvor hun for en kort stund arbejdede som salgsleder, inden hun startede på vores elev-uddannelse. Pernille blev kåret som Årets elev 2020 og efter endt uddannelse, blev hun forfremmet til souschef i butikken.

Hvad lavede du inden du kom til Lidl?

Før jeg startede min karriere hos Lidl, tog jeg en HTX-ungdomsuddannelse. Ved siden af studiet og efter endt uddannelse, arbejdede jeg som ufaglært salgsassistent hos en bager.

Hvad indebærer din rolle som souschef?

Min rolle som souschef er yderst alsidig. Først og fremmest rummer min stilling de mere almindelige driftsopgaver, såsom varebestillinger, opfyldning af varer og så videre. Men jeg varetager også en del af de administrative opgaver, der går forud for dagligdagen i butikken, herunder udarbejdelsen af timeplaner, og hvordan vi sammen kan gøre vores arbejde bedst muligt. Derudover er jeg med til at administrere, hvad der foregår i butikken, planlægningen af dagen og ikke mindst sørge for, at butikken kører så effektivt som muligt – særligt hvis butikschefen ikke er til stede. Det er vigtigt, at vi alle i fællesskab samarbejder, så butikken kan fungere optimalt og effektivt. Derfor indebærer min rolle som souschef også at sikre, at alle butikkens medarbejdere har det godt, så vi sammen er motiverede for at nå vores mål. 

Hvad synes du om Lidl som arbejdsgiver?

I Lidl har du mulighed for at tage din karriere til næste niveau, hvilket jeg synes er fantastisk. Her kan du hurtigt, effektivt og lærerigt komme op ad karrieretrappen. Lidl har mange interne uddannelser og videreudviklingskurser for deres medarbejdere, og jeg oplever, at der plads til store ambitioner. Jeg synes personligt, at Lidl gør enormt meget for deres ansattes trivsel og udvikling. Jeg er selv gået direkte fra at være elev til at blive souschef. Hvis jeg som medarbejder giver noget til butikken, så giver Lidl mig noget tilbage, og det er jeg virkelig glad for!

Hvilke kvaliteter har du brug for, for at udføre dit job?

Der skal selvfølgelig være nogle gode fysiske rammer for arbejdet. Men i takt med at mange af vores butikker bliver renoveret og moderniseret, kommer det ret naturligt. Men en af de vigtigste kvaliteter, for at kunne udføre mit job, er en god chef. Med en god chef ved roret, der passer godt på sine medarbejdere og butikken, er det langt lettere at tage de udfordringer der nu måtte komme i løbet af dagen. Når der er god stemning i butikken, spredes det hurtigt til resten af holdet, hvilket gør, at man er villig til at gå ekstra langt for løse butikkens opgaver.

Er der muligheder for udvikling?

Jeg har oplevet, at udviklingsmulighederne i Lidl er rigtig gode og mit eget karriereforløb er et rigtig godt eksempel. Min rejse fra elev til souschef har været fyldt med uddannelse og udvikling, men mine ambitioner stopper ikke her. Jeg vil rigtig gerne op og prøve kræfter med en butikschef-stilling, når tiden er rigtig. Jeg ser frem til at få flere udfordringer og udvikle mig endnu mere.

Hvad er det bedste ved at arbejde i Lidl?

Der er mange ting, som gør det fedt at arbejde ved Lidl. Men der er ingen tvivl om, at i min nuværende butik er det sammenholdet. Vi har et helt fantastisk sammenhold, hvilket gør at medarbejderne er motiveret for at møde ind på arbejde, og leverer et godt stykke arbejde hver eneste dag. Et godt sammenhold på arbejdspladsen betyder, at vi alle er villige til at gå den ekstra mil og give den endnu mere gas!

Har noget overrasket dig ved at arbejde for Lidl?

Der var særligt to ting som overraskede mig ved Lidl. Først og fremmest blev jeg overrasket over Lidls mange karrieremuligheder – og hvor hurtigt det var muligt at komme frem ad i virksomheden. Dette bunder nok i, at Lidl som virksomhed og jeg går godt i spænd – vi vil begge fremad. Som person er jeg udadvendt og elsker når der er fart over feltet, hvilket Lidl tog imod med åbne arme!

En anden ting, der overraskede mig var ”danskheden” i Lidl-butikkerne. Jeg havde godt hørt fordommene om Lidl som en tysk discountkæde, men det ændrede sig hurtigt, da jeg startede i butikken. Vores sortiment vokser, og mange danske producenter bliver bragt i spil hele tiden - det kan vi godt være stolte af. Samtidig er det dejligt at se, hvordan vores kunders syn på Lidl som detailkæde ændres i takt med vores udvikling.

Hvad ville du sige til nogen, der tænker på at blive en del af Lidl?

Jeg ville stille spørgsmålene: Vil du noget med din karriere? Og har du lyst til at udfordre dig selv samtidig med at få de nødvendige uddannelser og værktøjer til at udføre dit arbejde? Hvis ja, så er Lidl helt sikkert det rigtige valg for dig. Det er bare at tage springet!

Hvilke tre ord vil du bruge til at beskrive Lidl?

Dansk, karriereudvikling og sammenhold

Bliv en del af holdet

Vil du også have muligheden for at omsætte dine ambitioner til virkelighed?

Se ledige souschef stillinger