#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Mød Martin, IT Business Solution Specialist

Læs mere om IT i Lidl
2022_Martin Skovly hero

Mød Martin, som startede sin Lidl-karriere direkte efter studiet. I dag er Martin IT Business Solution Specialist.

Hvad lavede du inden du kom til Lidl?

Jeg kom til Lidl i efteråret 2018 efter 5 år på Syddansk Universitet, hvor jeg har læst en kandidat i IT, Kommunikation og Organisation. Ved siden af mit studie på SDU var jeg studentermedhjælper i SDU’s IT-afdeling, så det lå lige til højrebenet, at jeg skulle arbejde videre med noget indenfor IT.

Det har været en stor udfordring for mig at gå fra at være studerende, til at skulle have et fuldtidsjob, hvor jeg skulle varetage min egne projekter og leve op til det ansvar, som følger med. Heldigvis har jeg oplevet, at vi er gode til at anerkende medarbejderne i Lidl, hvilket har gjort, at jeg hurtigt faldt rigtig godt til i mit team.

Hvad indebærer din rolle som IT Business Solutions Specialist?

Som IT Business Solutions Specialist arbejder jeg med mange spændende områder, og der kommer kontinuerligt nye projekter til. Helt konkret beskæftiger jeg mig med områder som HR-systemer, ERP-systemer og andre mindre projekter, som får business processer på vores hovedkontor, såvel som i vores to regioner, til at være på forkant med nutidens digitaliseringen af samfundet.

Er der en præstation, du er særlig stolt af?

Jeg er stolt af at være en del af et team, som hver dag gør en stor indsats for at vedligeholde og udvikle Lidls IT-systemer, så virksomheden har de bedste forudsætninger for at kunne præstere.

Derudover er det da værd at tilføje, at jeg har slået min chef til DHL-løbet.

Hvilke kvaliteter har du brug for, for at gøre dit job?

For mig er det rigtig vigtigt at været struktureret og god i min kommunikation til mine kollegaer, noget man for evigt kan arbejde på, og blive bedre til.

Martin-Thomas-IT-16:19

"En arbejdsplads med frihed under ansvar, fleksibilitet og fællesskab"

 

Hvordan vil du beskrive din work-life balance?

Jeg trives på mit arbejde, og det har helt sikkert noget at gøre med, at jeg har nogle spændende projekter og nogle gode kollegaer i et godt team. Ydermere er der stor en fleksibilitet for private gøremål i en travl hverdag, hvilket øger min work-life balance.

Er der muligheder for karriereudvikling i Lidl?

Ja, afgjort! Jeg har nu været i Lidl i lige knap 2 år, og jeg synes, at jeg udvikler mig meget hver dag. Jeg er blevet tilbudt kurser og nye projekter, hvilket er med til at holde gang i min udvikling, motivation og arbejdsglæde i Lidl.

Har noget overrasket dig ved at arbejde for Lidl?

Som nyuddannet har jeg været nervøs for, om jeg kunne leve op til alle de krav, der blev stillet i min jobbeskrivelse. Men Lidl har været gode til at give mig plads til at lære. Samtidig er der en stor grad af frihed under ansvar, som har givet mig mulighed for på egen hånd at få indsigt i arbejdsprocesserne. Derudover overraskede det mig meget at blive sendt til Tyskland til vores internationale hovedkontor efter bare en måned, i træning omkring HR-systemerne. Selvom jeg var helt grøn på det tidspunkt, gav det mig utroligt meget indsigt i hele organisationen.

Hvad ville du sige til nogen, der tænker på at blive den del af Lidl?

Søg, søg, søg! Specielt fra et perspektiv som nyuddannet, kan jeg bare sige, at Lidl er en utrolig god arbejdsplads, fordi man fra dag ét bliver inddraget og får ansvar for sine egne arbejdsområder. Generelt synes jeg, at Lidl er en arbejdsplads, hvor der bliver taget rigtig godt imod nye medarbejdere og der bliver lagt stor vægt på, at du føler dig velkommen og bliver inddraget i fællesskabet. Det synes jeg, er rigtig vigtigt for at have et sundt arbejdsmiljø.

Hvilke tre ord vil du bruge til at beskrive Lidl?

Frihed under ansvar, fleksibilitet og fællesskab.

Bliv en del af holdet

Vil du også være med til vedligeholde og udvikle Lidls IT-systemer?

Se ledige stillinger i IT