#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Salg

2023_salg

Salg er opdelt i to afdelinger: Salgsorganisation og Driftsmanagement.

Salgsorganisation er bindeleddet mellem vores butikker og hovedkontoret, og har et overordnet mål: at hjælpe kollegaerne i alle vores butikker til at lykkes ved at sikre enkle og effektive arbejdsgange. Vores fornemmeste opgave er nemlig at gøre det nemt for vores kollegaer i butikkerne. Det gør vi gennem udvikling og implementering af koncepter, der standardiserer og optimerer processer og arbejdsrutiner. Men også ved at tænke ud af boksen inden for de rammer, der er.

Vores kollegaer i Driftsmanagement er blandt andet ansvarlige for at forberede butikskampagner i samarbejde med Indkøb, Marketing og Kommunikation. Vores dygtige kollegaer i afdelingen arbejder også med supply chain og space management, og de er ansvarlige for at fastlægge korrekte varemængder, sikre den rigtige præsentation af varer i butikkerne og følge op på salgstal.

Salg består af et stærkt team af dedikerede kollegaer, som tror på, at vi lykkes i fællesskab. Sammen sikrer vi de bedst udarbejdede koncepter og kampagner. Vi arbejder tæt sammen med andre afdelinger i Lidl, som for eksempel Logistik, Indkøb, Jura & Compliance og Marketing.

Vil du være med til at videreudvikle Europas største dagligvarekæde, og være med til at nytænke og udvikle nye koncepter, som bliver rullet ud i vores mere end 130 butikker? Så er Salg lige noget for dig!

Vil du med på holdet?

Har du lysten og viljen? Så har vi mulighederne!

Se ledige jobs