#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Tips til ansøgning og CV.

2022_Tastatur hero

 

Når du søger et job i Lidl, skal du som minimum uploade en motiveret ansøgning og et CV. Det giver dig mulighed for at fortælle alt det gode om dig selv og os mulighed for at vurdere, om du har de kvalifikationer, kompetencer og erfaringer, vi søger til den specifikke stilling.

I en motiveret ansøgning fortæller du kort om dig selv og din motivation for at søge jobbet. Her er det vigtigt, at ansøgningen er skrevet specifikt til den pågældende stilling og Lidl – Beskriv de faglige og personlige kompetencer og motivation, som matcher det, der efterspørges i den stilling, du søger. Hvorfor vil du lige præcis arbejde i Lidl? Hvordan kan du bidrage positivt til Lidl?
Du kan i din ansøgning f.eks. uddybe de uddannelser, kurser, erfaringer, sprogkundskaber eller lignende, der står på dit CV, som er mest relevant for jobbet. Her kan du også komme med konkrete eksempler på dine evner og erfaringer, og hvordan de kan skabe værdi i netop den stilling, du søger. Du kan evt. stille dig selv følgende hv-spørgsmål:

 • Hvorfor vil jeg arbejde i Lidl?
 • Hvad kan jeg bidrage med til den specifikke stilling?
 • Hvordan kan mine erfaringer være med til at skabe værdi?
 • Hvordan skiller jeg mig ud?
 • Hvem er jeg som person, og hvordan kan dette ses i min udførelse af jobbet?
2023_HQ_portræt_dans_irma
2023_controlling
To Lidl-medarbejdere i en Lidl-butik

Vis os din motivation.

Hvordan får du os overbevist om, at du er den helt rette person til jobbet?

 

Vigtigst af alt er, at du oprigtig, motiveret og interesseret i jobbet. Begrund din motivation, så vi kan mærke det igennem skærmen! 

 

Spørg om hjælp.

I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold. Det gælder også, når du skal skrive en skarp ansøgning, som skal sikre dig drømmejobbet. Vi anbefaler derfor, at du søger sparring hos andre, som kan give feedback på indholdet i din ansøgning, inden du uploader din ansøgning. Dette er også en god mulighed for at sparre med en anden, omkring din passion og hvad du er dygtig til.

Vis dine overvejelser.

Hvis du for eksempel er bosiddende langt fra der, hvor du søger stillingen, bør du skrive, hvis du er flytbar, eller hvorfor/hvordan du tænker, det er muligt med transport.

CV.

Dit CV bør indeholde oplysninger om dine erhvervserfaringer, opnåede resultater i de enkelte stillinger, uddannelser og kontaktoplysninger samt et par linjer om dine personlige kompetencer. Her er det også vigtigt, at CV’et er målrettet den pågældende stilling, og at relevante erfaringer fremhæves. Det kan være en fordel også at vedhæfte eksamensbeviser, udtalelser eller en oversigt med dine referencer.

Generelle tips til din ansøgning og dit CV.

 • Beskriv din motivation og hvorfor du vil passe godt ind i den stilling, du søger.
 • Skriv hvilke kvalifikationer du har, og hvordan du vil kunne bringe dem i spil hos os.
 • Skriv om dine tidligere jobs og de resultater, du har opnået i disse jobs.
 • Hvis stillingsannoncen er skrevet på dansk, skal ansøgning og CV også være dansk.
 • Læs korrektur på ansøgning og CV og få eventuelt andre til at gennemgå den.
 • Send din ansøgning og CV snarest muligt – vi afholder løbende samtaler.

Vær opmærksom på at vores ansættende ledere i butikkerne behandler din ansøgning én ad gangen. Det er derfor ikke en fordel for dig at søge flere stillinger på én gang, da det forlænger behandlingstiden på dine ansøgninger. Du bedes derfor finde den stilling, der passer dig bedst indholds-, timemæssigt og geografisk, og starte med at søge denne.

Klar til at finde drømmejobbet?

Er din ansøgning og CV helt skarp, og er du klar til at sende den til os?

Find dit drømmejob