Du lykkes i Lidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal

Vi lykkes sammen hver dag

2022_HQ Hero
I Lidl tilbyder vi dig et stærkt fundament at starte eller videreudvikle din karriere på. Hvis du vil noget med dit arbejdsliv, lover vi, at det lykkes her.

Hvorfor lykkes du så i Lidl? Læs med her:

Indflydelse og fleksibilitet

Du får også indflydelse på det, der er vigtigt for dig, som for eksempel dine arbejdstider: Vi vil helst have A-mennesker til at åbne butikken og B-mennesker til at lukke, og tager du lange vagter giver det andre fridage. På hovedkontoret er der mulighed for at få hjemmearbejdsplads, og der er flere, der nyder den fleksibilitet, det giver i hverdagen.

2022_Butik-BC-og-DC

Et stærkt fundament

Hos os får du en velfungerende arbejdsplads, hvor de ting, du skal bruge, bare fungerer. I Lidl er vi nemlig stolte af vores velafprøvede koncepter, fordi de giver dig overskud til at præstere. Og gode præstationer giver overskud til glæde, både når du er på arbejde, og når du har fri.

Branchens bedste kollegaer

Når du starter din karriere i Lidl, starter du en karriere med branchens bedste kollegaer. Hver dag mødes vi i vores butikker, logistikcentre eller kontorer, smøger ærmerne op og giver alt, hvad vi kan, for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse – og resultater, der bare bliver bedre og bedre. Du får mere end 3.100 kollegaer, du ved, du kan regne med. For uanset hvor forskellige vi er, arbejder vi alle for et fælles mål, når vi trækker Lidl-uniformen på. Og hvis vi kun har én ting til fælles, er det, at vi elsker vores arbejde, fordi vi kan se, at det giver resultater. Det er derfor, vi lykkes sammen.

Hvem er Lidl?

2022_DC + BC FG
Læs mere om vores historie

Hvem er Lidl?

Vi åbnede vores første butikker i Danmark i 2005 og siden da er det gået stærkt! Vi har store ambitioner for Lidl og du kan komme med på rejsen!
Money Bill

Få svar på ofte stillede spørgsmål

Hvordan søger jeg et job hos jer? Er der internationale karrieremuligheder hos Lidl? Find svaret på det og andre ofte stillede spørgsmål her!
To Lidl-medarbejder

Vi arbejder hårdt, mens vi har det sjovt

Sådan vil de fleste af vores medarbejdere beskrive deres arbejdsliv, uanset om de har deres hverdag i butikkerne med vores mange glade kunder, arbejder på hovedkontoret eller har travlt på et af vores innovative logistikcentre i Kolding eller Køge.
Finance
Har du viljen, så har vi mulighederne!

Vi har en plan med dig

I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Heller ikke din karriereudvikling. Det er derfor, vi siger, at vi har en plan med dig.

Vil du med på holdet?

Tilmeld dig vores Lidl Talent Pool – så modtager du en e-mail, så snart vi har en åben stilling, der matcher lige netop dig!

Tilmeld dig her