Du lykkes i Lidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal

Karriereudvikling

2022_HR-hero

Vi har en plan med dig

I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Heller ikke din karriereudvikling. Fra din første arbejdsdag bliver du en del af et ambitiøst oplæringsforløb, vi er sikre på, ikke fås bedre i den danske dagligvarebranche. Og det gælder for alle vores medarbejdere; om du er elev, graduate, salgs- eller lagerarbejder, ledertalent eller erfaren specialist.

Som med de fleste ting her i livet, kommer man ikke sovende til succes eller til en spændende karriere. Du skal bevise, at du kan og vil, du skal opsøge og gribe mulighederne, og du skal fortælle os om dine drømme. Så gør vi, hvad vi kan for at gøre det nemt for dig. Vi har faste tidspunkter for, hvornår vi holder medarbejderudviklingssamtaler, vi har et omfattende udvalg af kurser, og vi har afsat masser af tid og ressourcer til din udvikling.  

Vil du høre mere om dine karrieremuligheder?

Vi er altid klar til en snak om, hvad vi mener, når vi siger, at vi har en plan med dig. Du kan læse om vores mange karrieremuligheder her på siden, men du har også mulighed for at møde os til et karriereevent - både fysisk og virtuelt.

Ses vi til et af nedenstående events?