Du lykkes i Lidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal
Gemte stillinger

Se dine muligheder i Lidl

I Lidl er vi altid på udkig efter talenter! Se vores ledige stillinger og find dit drømme job. Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Se ledige stillinger
Kultur-hero

Vores værdier og kultur

"I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt"

Sådan vil de fleste af vores medarbejdere beskrive deres arbejdsliv, uanset om de har deres hverdag i butikkerne med vores mange glade kunder, arbejder på hovedkontoret eller har travlt på et af vores innovative logistikcentre i Kolding eller Køge. Vi har branchens bedste kollegaer og på en regnvejrsdag er det jo de andre på holdet, vi glæder os til at se, lave sjov og samarbejde med.

I Lidl er vi drevet af trangen til at præstere, yde vores bedste og levere bedre og bedre resultater. Derfor sørger vi også for at hjælpe hinanden med et smil og et glimt i øjet, når det går stærkt. Det er nemlig ikke nemt at levere de bedste varer til så gode priser, som vi gør; det kræver sans for detaljen, fordi den mindste fejl kan have stor betydning for kundeoplevelsen og for vores indtjening. Vi dobbelttjekker alt, fordi vi tror på, at fire øjne ser bedre end to, og at konstant feedback og hårdt arbejde betaler sig. Vi tror ikke på tilfældigheder, men har en plan for det hele; det giver dig rene linjer og frihed til at koncentrere dig om at løse dine opgaver i teamet bedst muligt - og det giver overskud til hinanden og til kunderne.

To Lidl-medarbejdere i en Lidl-butik
Byg-Athra-1:1
Logistik-high-five
To Lidl-medarbejder

Vi stræber efter mere

At vi stræber efter mere er afspejlet i vores høje ambitioner. Konkurrencen på dagligvaremarkedet holder os til ilden og gør, at vi er nødt til at være med helt fremme. Vi har en resultatorienteret kultur, hvor vi stræber efter at gøre tingene bedre – vi vil nemlig være de bedste til det, vi gør.

Vi arbejder enkelt

At vi arbejder enkelt betyder, at vi hele tiden har fokus på at forenkle, optimere og effektivisere vores arbejdsprocesser. Vi holder fokus på dét, som skaber værdi, og vi bestræber os hele tiden på at gøre det nemt for os selv og for hinanden.

Vi gør hinanden bedre

At vi gør hinanden bedre betyder, at vi når vores mål gennem samarbejde. Vores kultur er præget af en stærk fællesskabsånd, hvor vi hjælper hinanden. Vi fejrer succeser sammen, vi roser og anerkender hinanden – og der er altid plads til et smil.  

Vi tager ansvar

At vi tager ansvar betyder blandt andet, at vi hver især tager initiativ og ansvar for vores arbejdsopgaver. Det betyder også, at vi arbejder med omtanke for, hvad der er til gavn for os selv, hinanden og den verden, vi er en del af. Du kan læse mere om vores arbejde med CSR her.

Vores værdier er mere end blot ord

Vores kerneværdi er: Vi stræber efter mere.

Til kerneværdien er tilknyttet 3 støtteværdier:  Vi tager ansvar, vi arbejder enkelt og vi gør hinanden bedre.

Vores værdier er mere end blot ord. Værdierne binder os sammen og skaber, sammen med vores ledelses- og forretningsprincipper, grundlaget  for vores tilgang til hinanden og vores måde at arbejde på.