Du lykkes i Lidl
Log ind på ansøgerportal
Gemte stillinger

Se dine muligheder i Lidl

I Lidl er vi altid på udkig efter talenter! Se vores ledige stillinger og find dit drømme job. Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Se ledige stillinger
Se ledige stillinger
Komm_teamwork

Kommunikation

Kommunikation i Lidl

Kommunikationsafdelingen er en nøglefunktion i Lidl Danmark. Uden Kommunikation, ville der gå meget information og vigtig viden tabt, for det er nemlig vores kollegaer i Kommunikation, der videreformidler alt det gode arbejde, medarbejderne i Lidl Danmark laver. Herudover har Kommunikation kontakt med pressen og sørger for, at Lidl får god omtale i medierne.

Der er altid fart på i afdelingen, for der ligger en masse gode historier og venter på at blive delt med resten af Danmark i nogle tilfælde, og alle medarbejderne i andre – helt fra butikken i Skagen, til logistikcenteret i Køge og vores leverandører på Bornholm.

For afdelingen er det afgørende, at den rette målgruppe får historien serveret, når det er relevant og nødvendigt. Derfor leverer de skriftlig, visuel, kreativ og direkte kommunikation til mange forskellige målgrupper og er altid up to date med, hvad der sker i Lidl. Det betyder også, at Kommunikation er med inde over alle store strategiske udmeldinger og projekter, som for eksempel virksomhedsændringer, nye samarbejdspartnere, Folkemødet på Bornholm, Fødevarepriserne og vores kommende hovedkontor i Aarhus for at nævne nogle få.

Få et indblik i teamets arbejde

Læs de seneste pressemeddelelser, som vores kollegaer i Kommunikation har skrevet

Læs mere

Meget af deres arbejde er helt konkret, producerende arbejde som fx pressemeddelelser og interne nyheder, men en stor del af afdelingens arbejde bygger også på mere strategisk arbejde som at udarbejde strategier for kommunikationen fremadrettet, skabe relationer med lokalsamfund, starte nye samarbejder, arrangere fællesmøder for organisationen og hjælpe direktionen med at videreformidle vigtige beskeder.

Der er bare en brøkdel af det, de laver i Kommunikation. Har du lyst til at være med? Du skal være skarp til kommunikation, hurtig på aftrækkeren og være glad for at være i kontakt med andre. Vi har et tæt samarbejde i afdelingen, men vi har også en nær kontakt til rigtig mange andre afdelinger i Lidl.

Som medarbejder i Kommunikationsafdelingen har du altså muligheden for at arbejde med en bred vifte af kommunikationsopgaver og blive en del af et dygtigt og ambitiøst team. Har du gode kommunikative evner, er du skarp på relationer og klar til at påtage dig ansvar, så er Kommunikation i Lidl noget for dig!