#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Mød vores kollega Marie, som startede sin Lidl-karriere i januar 2019 som HR-assistent på vores regionskontor i Køge. I dag er Marie teamleder for vores personaleadministration på vores regionskontor i Køge, og hun er et godt eksempel på at #DuLykkesILidl

Hvad lavede du inden du kom til Lidl?

Jeg arbejdede for en offentlig styrelse inden for HR og sagsbehandling.

Hvad laver du i din rolle som teamleder i Personaleadministrationen i Region Øst?

Som teamleder for vores personaleadministration i Køge, er jeg til dagligt ansvarlig for at levere den bedst mulige support til vores ledere og vores butikker i Region Øst. Derfor er mine dage også typisk præget af en masse tværgående samarbejde og sparring med min leder omkring afdelingens opgaver og udfordringer. Det har været en lærerig proces at gå fra kollega til teamleder, og jeg er stolt af at have fået lov til at videreudvikle vores stærke team i personaleadministrationen.

Er der nogle særlige udfordringer, du har været nødt til at stå over for?

Det at være leder er en udfordring, men en spændende en af slagsen! Vi har det sidste år gået igennem masser af forandringer, hvor opgaverne udvikler sig hele tiden. Det er spændende, men også en udfordring at navigere i. Vi har heldigvis en dygtig leder i vores afdeling – han er en vigtigt sparringspartner hver dag.

Er der en præstation, du er særlig stolt af?

Jeg er stolt hver dag – fordi vi som team lykkes. Det kræver tillid at være leder, og det har jeg til mit team – det er nok det, jeg er mest stolt af. Jeg kunne sagtens fremhæve alle mulige projekter, som jeg har indgået i. Men det betyder intet, hvis ikke jeg har dem med mig! 

Lær mere om #teamlidl

2023_butik_portræt_gruppe_3_blå_arme

Historie

Den første danske Lidl-butik åbnede i 2005. I dag har vi over 135 butikker i Danmark, og vi har ambitioner om at åbne endnu flere. Vi er Europas største retailer, og internationalt har vi mere end 12.000 butikker fordelt i 32 lande.
2023_HQ_portræt_dans_irma

Karrieremuligheder

Fra din første arbejdsdag bliver du en del af et ambitiøst karriereudviklingsforløb, og hvert år investerer vi flere timer i uddannelse til vores medarbejdere. Det gør vi, fordi vi ved, at dygtige medarbejdere er nøglen til at opnå de bedste resultater, år efter år.
2023_køge_portræt_hjerte_bryst

Kultur & Værdier

I Lidl har vi branchens bedste kollegaer, og vi hjælper hinanden med et smil og et glimt i øjet, når det går stærkt. Sådan beskriver de fleste af vores medarbejdere deres kollegaer, uanset om de har deres hverdag i butikkerne, arbejder på hovedkontoret eller på et af vores logistikcentre i Kolding eller Køge.

Hvilke kvaliteter har du brug for, for at gøre dit job?

Empati, drive, styring og en naturlig lyst til at ville dialogen på alle niveauer – fra butik til ledere i Lidl.

Hvordan vil du beskrive din work-life balance?

Den er god! Til tider tager arbejdet lidt over, men kun fordi jeg synes, det er okay i perioder. Jeg har utrolig meget frihed til at styre både min og mine medarbejderes tid, så det passer ind i vores privatliv, med alt hvad det nu indeholder.

Er der muligheder for udvikling og progression?

Det er helt op til en selv. Men der er altid muligheder – man skal bare spørge. Det kan være store såvel som små udviklinger. Lidl er altid åben for udvikling og at gøre deres medarbejdere dygtigere.

Har noget overrasket dig ved at arbejde for Lidl?

Ja, det må jeg sige ja til. Jeg tænkte fra første øjekast, at Lidl ville være præget af en striks arbejdsstil. Men her tog jeg fejl. Lidl er ganske rigtigt konceptstyret, men kommunikationsvejen til lederen er ikke lang, og man kan mere eller mindre arbejde ”frit” på tværs af afdelingerne.

Hvad ville du sige til nogen, der tænker på at blive den del af Lidl?

Hvis du vil være en del af Lidl-familien, så kræver det 120 % af dig – Lidl giver meget, men kræver også meget. Mulighederne er mange og vil du tage ansvar, får du ansvar. Der er plads til alle hos Lidl.

Endelig, hvilke tre ord vil du bruge til at beskrive Lidl?

Mangfoldighedsrummende, bedste-arbejdsplads-nogensinde og udfordrende.

Bliv en del af sammenholdet

Har du viljen og ambitionerne, så har vi mulighederne!

Se vores ledige stillinger her