#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Mød Signe, Recruitment Consultant

Signe, Hero

Mød Signe, som er Recruitment Consultant i region Vest

Hvad lavede du inden du kom til Lidl?

Inden jeg startede i Lidl, arbejdede jeg som F&B koordinator hos et firma i Ribe. Jeg havde dog forinden stiftet kendskab med Lidl, da jeg fik arbejde som sommerferie afløser i Lidl i 2013, hvorefter jeg under min studietid arbejdede som butiksassistent. Jeg har en professionsbachelor i International Hospitility Managent, hvor jeg under studiet var så heldig at blive Recruitment Intern i Lidl. Lang historie kort, så harmonerede corona og jobbet som F&B koordinator ikke, så da jeg så et stillingsopslag som Recruiting Assistant i Region Vest, besluttede jeg mig for at tage chancen, og søge stillingen. Spol 7 måneder frem, og jeg var forfremmet til Recruitment Consultant.

Hvordan startede din karriere i Lidl?

Min karriere og forkærlighed for detailbranchen startede tilbage i 2013, da jeg flyttede hjem fra England, og manglede et arbejde. Jeg havde aldrig troet, at detail skulle blive vejen for mig, men her står jeg mange år senere, og kunne slet ikke forestille mig andet.

Hvad laver du i din rolle som recruitment consultant?

Jeg sidder med en bred vifte af opgaver i min rolle som Recruitment Consultant. Overordnet set, så er jeg ansvarlig for rekrutteringen i Region Vest, hvilket indebærer vores 66 butikker, regionskontor og vores lager. En stor del af mit arbejde består af sparring med District Managers og butikschefer, samt supportere butikkerne i deres travle hverdag.

Derudover afholder jeg en del samtaler på i butiksledet og på Regionskontoret. Det er lige fra elever, til souschefer, butikschefer og District Managers, samt de administrative stillinger.

Udover de ovenstående opgaver, så deltager jeg også i en del messer og events, samt faciliterer rekrutteringskurser for vores ledere. Alt i alt et meget alsidigt job, der kan bringe mig fra Skagen til Svendborg på samme uge.

Er der en præstation, du er særlig stolt af?

Jeg er utrolig stolt af den udvikling jeg og min afdeling har gennemgået det seneste år. Jeg er gået fra at sidde alene med rekruttering i Region Vest, til at vi i dag er to medarbejdere. Det har været en stejl læringskurve, men rejsen har været utrolig spændende, og jeg har kun oplevet opbakning fra min chef.

Hvilke kvaliteter har du brug for, for at gøre dit job?

En stor forståelse og ikke mindst respekt for vores medarbejdere i butikkerne. De arbejder benhårdt hver eneste dag, og mit job er at gøre deres hverdag en smule nemmere.

Hvordan vil du beskrive din work-life balance?

Jeg oplever en stor fleksibilitet i hverdagen, hvor det altid er muligt at tilpasse ens arbejdstider til ens privatliv.

Er der muligheder for udvikling og progression?

Jeg startede som Recruiting Assistant og sidder her 1 år efter som Recruitment Consultant, i en afdeling der er vokset fra 1 til 2 medarbejdere. Det har været en stejl læringskurve, hvor jeg virkelig har udviklet mig. Jeg har på hele rejsen følt mig bakket op af mine ledere, som konstant sørger for, at jeg udvikler mig til at blive endnu dygtigere indenfor mit felt. Jeg går hjem hver eneste dag, og glæder mig til at møde ind på arbejde igen.

Har noget overrasket dig ved at arbejde for Lidl?

Eftersom jeg har arbejdet i Lidl af flere omgange, både i butikkerne, som praktikant på HQ og nu i Regionen føler jeg, at jeg har en god forståelse for Lidl. Jeg føler mig utrolig privilegeret over at have arbejdet alle tre steder, da det giver mig en unik forståelse for arbejdsgangene i flere dele af vores organisation.

Hvad ville du sige til nogen, der tænker på at blive en del af Lidl?

Søg, søg, søg. Hvad enten du leder efter arbejde i dit sabbatår, studiepraktik eller et nyt job. Lidl er en fantastisk arbejdsplads, hvor ens udvikling er i højsædet. Samtidig er detailbranchen en utrolig sjov branche at være en del af. Tingene går stærkt, men vi har det sjovt i jagten på at blive danskernes første valg.

Endelig, hvilke tre ord vil du bruge til at beskrive Lidl?

Sammenhold, udvikling og fleksibilitet.

Følg med!

Vil du holde dig opdateret på jobmuligheder og nyheder i Lidl? Følg med på LinkedIn og hold dig opdateret på, hvad det vil sige at være en del af teamet!

LinkedIn