#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Mød Rajbinder, Teamleder i Køl og Frost

2022_Rajbinder hero

Hvad lavede du inden du kom til Lidl?

Jag har en kandidat i virksomhedsledelse, hvorefter jeg arbejdede som kundeservice manager med ansvar for 20 medarbejdere. Herefter søgte jeg nye udfordringer og startede i Lidl i 2015 og er sidenhen blevet forfremmet til team leder, først i fugt og grønt og nu i køl og frost.

Hvad laver du i din rolle som teamleder?

Jeg er teamleder i Køl og Frost, hvor jeg er ansvarlig for den daglige drift. Helt konkret består mine arbejdsopgaver af planlægning og tilrettelægning af arbejdsplaner, så der altid er de rette ressourcer til dagens opgaver. Mit team sender varer ud til 65 butikker hver dag, så vi arbejder med mange deadlines og skal hele tiden sikre at varerne bliver leveret til tiden.

Er der nogle særlige udfordringer, du har været nødt til at stå over for?

Mine daglige udfordringer er at få sendt de rigtige varer afsted til de 65 butikker, som jeg er ansvarlig for. Der kan være forsinkede varer, som gør at vi skal ændre i vores planlægning for at sikre, at vi overholder vores deadline til butikkerne.

Er der en præstation, du er særlig stolt af?

Jeg er stolt af hver dag at være med til at sikre at varerne fra vores afdeling bliver leveret til tiden. Jeg har sørget for at den gennemsnitlige levering er steget, da varerne nu altid kommer frem rettidigt. Derudover er jeg god til at motivere mine medarbejdere, så vi altid har effektive arbejdsdage.

Hvilke kvaliteter har du brug for, for at gøre dit job?

Det vigtigste i mit arbejde er prioritering og planlægning. Hver dag er jeg med til at sikre, at vi har de rette ressourcer til at klare dagens opgaver. Derudover er det vigtigt, at jeg har et godt team, da vi til tider kan være nødt til at prioritere anderledes, hvis der er forsinkelser eller lignende.

Hvordan vil du beskrive din work-life balance?

Arbejdstiden passer perfekt med familien, når jeg går hjem fra arbejde, holder jeg helt fri og har tid til min familie. Det gør mig glad, at jeg kan skille det ad og jeg har derfor mere overskud og føler mig ikke stresset.

Er der muligheder for udvikling og progression?

Der er mange muligheder for udvikling i Lidl. Selv, har jeg lige været igennem et teamleder trainee kursus og ligeledes har vi vores high five principper, hvorfra vores medarbejdere kan udvikle sig fra.

Har noget overrasket dig ved at arbejde for Lidl?

Det overraskede mig, da jeg startede i Lidl, at der er koncepter og retningslinjer for alt, hvad man foretager sig. Jeg havde ikke forventet, at det ville være så systematisk.

Hvad ville du sige til nogen, der tænker på at blive den del af Lidl?

Jeg vil sige til dem, at de skal søge et job her. Det er et rigtig godt sted at arbejde, jeg har selv været her i 7 år og ser frem til at arbejde her i mange år endnu.

Endelig, hvilke tre ord vil du bruge til at beskrive Lidl?

Dynamisk – tillid – at handle fair.

Skal du også være en del af #teamlidl?

Se vores ledige stillinger og find den stilling, der matcher dine Lidl drømme!

Ledige stillinger!