Du lykkes i Lidl
Log ind på ansøgerportal
Gemte stillinger

Se dine muligheder i Lidl

I Lidl er vi altid på udkig efter talenter! Se vores ledige stillinger og find dit drømme job. Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Se ledige stillinger
Se ledige stillinger
Graduate_rekruttering_hero

Rekrutteringsprocessen - sådan bliver du International Graduate i Lidl

Fra ansøgning til ansættelse

I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Det er derfor, vi siger, at vi har en plan med dig. Dette gælder også for vores rekrutteringsproces for vores graduateforløb. Det er vigtigt for os at afklare, om vi er det rigtige match. Derfor lægger vi i Lidl stor vægt på en grundig rekrutteringsprocess.

Graduate rekrutteringsprocessen

Ansøgning og færdighedstest

Vores gradautestillingsannoncer går online i efteråret 2020. Du skal vedhæfte din ansøgning, dit CV og dine eksamenspapirer samt andre dokumenter, som du finder relevante. Når du har sendt din ansøgning, får du tilsendt en modtagelsesbekræftelse på e-mail. Du får også tilsendt en færdighedstest. Efter vi har læst din ansøgning, vurderer vi, om du er kvalificeret til at gå videre i processen.

Se tips til ansøgning og CV her.

Videointerview (og evt. telefoninterview)

For at vi kan lære dig bedre at kende, får du tilsendt et link til et online videointerview. Her vil vi bede dig svare på en række spørgsmål. Vi vil muligvis også foretage et telefoninterview. Når vi har screenet videointerviewene og besluttet os, vil du høre nærmere om processen telefonisk eller modtage et skriftligt afslag. Kandidater, der går videre i processen, skal i næste runde til en personlig samtale.

Personprofil, færdighedstest og personlig samtale

Udvalgte kandidater deltager i en personlig samtale, som foregår på vores hovedkontor i Kolding. Forud for jobsamtalen vil du blive bedt om at udfylde en personprofil og endnu en færdighedstest. Til selve jobsamtalen vil du modtage en case.

Svar på ansøgningen

I processens sidste fase, modtager du svar på, om vi kan tilbyde dig en stilling som International Graduate i Lidl.

Mand

Samtalen

Du vil til samtalen som minimum møde den afdelingsleder, der er leder for den fagafdeling, som du har søgt samt en af vores Recruitment Consultants. Vi vil bruge samtalen til at lære dig bedre at kende ved at gå i dybden med:

  • Din motivation og ambitioner for jobbet
  • Din faglige- og personlige profil
  • Lidl som virksomhed

Det er også her, du har mulighed for at stille dine spørgsmål og blive klogere på Lidl.

Vil du med på holdet?

Hos Lidl Danmark er vi altid på udkig efter talenter! Er du et talent?

Tilmeld dig Lidl Talent Pool