#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Rekrutteringsprocessen - sådan bliver du International Graduate i Lidl

Graduate_Kristian

Fra ansøgning til ansættelse.

I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Det er derfor, vi siger, at vi har en plan med dig. Dette gælder også for vores rekrutteringsproces for vores graduateforløb. Det er vigtigt for os at afklare, om vi er det rigtige match. Derfor lægger vi i Lidl stor vægt på en grundig rekrutteringsprocess.

Graduate rekrutteringsprocessen

Ansøgning og CV

Vores graduatestillinger går online i efteråret 2023. Du skal vedhæfte din ansøgning, dit CV og dit karakterbevis samt andre relevante dokumenter. Når du har sendt din ansøgning via vores rekrutteringssystem, får du tilsendt en modtagelsesbekræftelse på e-mail. Vi modtager kun ansøgninger via vores system. Vi gennemlæser nu grundigt dine ansøgningsdokumenter og vurderer, om du er kvalificeret til at gå videre i processen.

Se tips til ansøgning og CV her.

Online test

Hvis du går videre i rekrutteringsprocessen, får du tilsendt en online test, der måler dit verbale, numeriske og abstrakte niveau. Med testen ønsker vi at få et helhedsorienteret billede af dig som kandidat.

Online interview

Vi ønsker at lære dig bedre at kende og du bliver derfor inviteret til et online interview med den ansvarlige recruiter. Du vil blive stillet relevante spørgsmål til stillingen, f.eks. din motivation for at søge stillingen. Det er vigtigt, at du svarer så ærligt og præcist som muligt. Du har også mulighed for at stille os spørgsmål, så du kan blive sikker på, om stillingen er et match for dig.

Jobsamtale

Du bliver inviteret til en jobsamtale på vores hovedkontor i Aarhus, hvor ansættende leder og ansvarlige recruiter, som du mødte i dit første interview, glæder sig til at lære dig bedre at kende. Vi vil bruge samtalen til at lære dig bedre at kende ved at gå i dybden med din motivation og ambitioner for jobbet, din faglige- og personlige profil og Lidl som virksomhed. Du har også mulighed for at stille spørgsmål og blive klogere på #teamlidl.

Find gode råd til jobsamtalen her

Du tilbydes jobbet

Efter en grundig rekrutteringsproces, er vi i fællesskab nået frem til, at du er den rette til jobbet. Når du har takket ja til jobbet, modtager du en kontrakt med de aftalte betingelser og rammer for ansættelsen. Herefter vil kontrakten blive sendt til dig, så du har mulighed for at læse kontrakten igennem

Kontraktunderskrift - Velkommen på #teamlidl!

Du mødes med din kommende leder og skriver under på kontrakten. Velkommen på holdet! Du kan nu glæde dig til at blive en del af et verdensklassehold med mere end 3800 motiverede kollegaer!

Preboarding og onboarding

I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne! Helt fra start har vi en plan med dig, og dit graduateforløb vil blive skræddersyet sammen med dig, din leder og den forløbsansvarlige fra HR. Du vil møde de andre graduates til et preboarding-event inden det for alvor går løs i august, hvor du officielt starter som graduate i Lidl. Vi glæder os, til at du bliver en del af vores verdensklasse hold!

Følg med!

Vil du holde dig opdateret på jobmuligheder og nyheder i Lidl? Følg med på LinkedIn og hold dig opdateret på, hvad det vil sige at være en del af teamet!

Følg os på LinkedIn!