#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Rekrutteringsprocessen - sådan bliver du International Graduate i Lidl

Graduate_Kristian

Fra ansøgning til ansættelse.

I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Det er derfor, vi siger, at vi har en plan med dig. Dette gælder også for vores rekrutteringsproces for vores graduateforløb. Det er vigtigt for os at afklare, om vi er det rigtige match. Derfor lægger vi i Lidl stor vægt på en grundig rekrutteringsprocess.

Graduate rekrutteringsprocessen

Ansøgning og færdighedstest.

Vores gradautestillingsannoncer går online i efteråret 2023. Du skal vedhæfte din ansøgning, dit CV og dine eksamenspapirer samt andre dokumenter, som du finder relevante. Når du har sendt din ansøgning, får du tilsendt en modtagelsesbekræftelse på e-mail. Du får også tilsendt en færdighedstest. Efter vi har læst din ansøgning, vurderer vi, om du er kvalificeret til at gå videre i processen.

Se tips til ansøgning og CV her.

Onlineinterview (og kort telefonkontakt).

For at vi kan lære dig bedre at kende, får du tilsendt et link til et online videointerview. Her vil vi bede dig svare på en række spørgsmål. Vi vil muligvis også foretage et telefoninterview. Når vi har screenet videointerviewene og besluttet os, vil du høre nærmere om processen telefonisk eller modtage et skriftligt afslag. Kandidater, der går videre i processen, skal i næste runde til en personlig samtale.

Personprofil, færdighedstest og personlig samtale.

Udvalgte kandidater deltager i en personlig samtale, som foregår på vores hovedkontor i Kolding. Forud for jobsamtalen vil du blive bedt om at udfylde en personprofil og endnu en færdighedstest. Til selve jobsamtalen vil du modtage en case.

Svar på ansøgningen.

I processens sidste fase, modtager du svar på, om vi kan tilbyde dig en stilling som International Graduate i Lidl.

2023_kommunikation

Samtalen.

Du vil til samtalen som minimum møde den afdelingsleder, der er leder for den fagafdeling, som du har søgt samt en af vores Recruitment Consultants. Vi vil bruge samtalen til at lære dig bedre at kende ved at gå i dybden med:

  • Din motivation og ambitioner for jobbet.
  • Din faglige- og personlige profil.
  • Lidl som virksomhed.

Det er også her, du har mulighed for at stille dine spørgsmål og blive klogere på Lidl.

Følg med!

Vil du holde dig opdateret på jobmuligheder og nyheder i Lidl? Følg med på LinkedIn og hold dig opdateret på, hvad det vil sige at være en del af teamet!

Følg os på LinkedIn!