#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Kort butiksforløb.

2023_HQ_portræt_Mathias_rød.

Internationalt forløb – Kort butiksforløb.

Fase 1: Introduktion til afdelingen: 2 måneder.

I de første to måneder af dit graduateforløb vil du være tilknyttet din fagafdeling, hvor du vil blive introduceret til fagafdelingens forskellige projekter og opgaver. Du vil allerede i denne periode få et godt indblik i de mange forskellige projekter og opgaver, der ligger i fagafdelingen. Du vil altså allerede her få mulighed for at se hvordan et projekt kører og samtidig være med til at skulle arbejde på det.

Læs hvilke opgaver og projekter der er i de forskellige fagafdelinger i de specifikke stillingsannoncer, når de bliver offentliggjort til december 2023.

Læs mere om afdelingerne på Lidl Danmarks hovedkontor her.

Fase 2: Indledende forretningsforståelse i butiksforløb: 2 måneder.

Efter de første to måneder vil du få en overordnet introduktion til vores salgsled. Du vil under forløbet få oplæring i vores butikskoncept, og få en indgående forståelse for hvordan driften i vores butikker foregår. Forløbet vil give dig en overordnet forståelse for vores kerneforretning og operationel erfaring, som vil være afgørende i din videre karriere hos os.

”I butiksforløbet startede jeg med at sætte varer på plads og betjente kunder ved kassen – alt sammen nødvendige driftsopgaver i en butik. Det er fedt at komme ud og se, hvor pengene bliver tjent og det har givet mig en enorm god forståelse for hvilke udfordringer, mine kollegaer i butikkerne står overfor i hverdagen” Caroline, tidligere Graduate i Sales organization.

Fase 3: Rotationsfasen: 8 måneder.

Den tredje del af graduateforløbet består i rotationer mellem din fagafdeling og tre andre afdelinger på Lidl Danmarks hovedkontor, som har snitflader til din fagafdeling. Du vil under rotationerne få ansvar for egne opgaver og projekter, som kan have både nationalt og internationalt fokus.

"I min rotationsfase var jeg i marketingafdelingen, hvor jeg havde ansvaret for et projekt, der kørte, mens jeg var tilknyttet afdelingen. Jeg havde kolleger at spare med, men i sidste ende var det mig, der var ansvarlig for det resultat, kunderne blev præsenteret for. Det var fedt at skulle løfte det ansvar!” Christian, tidligere Graduate i HR.

Fase 4: International specialisering: 6 måneder.

I den sidste del af dit graduateforløb vil du, sammen med Graduates fra øvrige Lidl-lande i hele verden, tilbringe tre måneder på vores internationale hovedkontor i Tyskland. Afhængigt af dine tyske sprogkompetencer får du op til tre måneders fuldtids sprogundervisning i Tyskland forud for din rotation på det internationale hovedkontor. Du vil under dit ophold i Tyskland få indblik i, hvordan projekter drives internationalt.

”Vi var flere Graduates fra hele Europa samlet, og jeg har fået et enormt godt netværk med de andre, som jeg har kunnet bruge i min hverdag efterfølgende.” Lotte, tidligere Graduate i Marketing.

Gennem hele forløbet vil du arbejde sammen med dygtige og engagerede kolleger, og du vil i dagligdagen referere til den relevante afdelingschef. Din nærmeste leder vil dog under hele forløbet være fra din fagafdeling.

Graduate forløb Lidl

Er du klar på dit livs udfordring?

Hvis du har nogle spørgsmål, før du ansøger til vores graduateforløb eller under vores rekrutteringsproces, er du altid velkommen til at kontakte os på jobilidlhq@lidl.dk.