#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Christian, International Graduate i HR

Christian rettet

Christian, International Graduate i HR, har gennemført graduateforløbet og er nu Project Manager for Lidl Danmark

”Der er rigtig høje forventninger til en International Graduate i Lidl, og man får lynhurtigt et stort ansvar”

Kickstart din karriere

Jeg startede som International Graduate i HR i oktober 2016 efter at have afsluttet min uddannelse i Strategi, Organisation og Ledelse fra Aarhus Universitet. Siden jeg startede på studiet, er jeg gået målrettet efter at ende i en graduatestilling, hvor jeg kunne arbejde med HR og ledelse, som er det, jeg brænder for.

En graduatestilling er en enorm god måde at kickstarte sin karriere på. Man får meget erfaring og indsigt i hvordan afdelingerne hænger sammen i en kompleks virksomhed, og man får en forståelse for kerneforretningen og for hvad, der skal til for at opnå succes.

En unik mulighed for ledelsesansvar

Jeg søgte en graduatestilling i Lidl, fordi den praktiske ledelseserfaring allerede i starten af forløbet og muligheden for at komme til Tyskland er meget anderledes fra andre graduatestillinger.

Der er rigtig høje forventninger til en International Graduate i Lidl, og man får lynhurtigt et stort ansvar. I perioden som distriktschef fik jeg mulighed for at prøve kræfter med ledelse, da jeg skulle være leder for næsten 100 medarbejdere. Det kan være en udfordring, når man kommer lige fra studiet og har læst en masse teori om ledelse, men ikke har prøvet det i praksis. I den periode lærte jeg rigtig meget om mig selv og måden, jeg tænker ledelse på.

I min rotationsperiode var jeg i marketingafdelingen, hvor jeg havde ansvaret for et projekt, der kørte, mens jeg var tilknyttet afdelingen. Jeg havde kolleger at spare med, men i sidste ende var det mig, der var ansvarlig for det resultat, kunderne blev præsenteret for. Det var fedt at skulle løfte det ansvar!

2022_Christian

Har du lysten og viljen?

International Graduate i Lidl

Du er med til at præge Lidl

Det gør mig stolt at arbejde i en stor international virksomhed, der vækster – vi åbner jo butikker hele tiden. Men jeg har også fået bekræftet, at det er en hård branche. I Lidl er der fokus på hele tiden at skulle forbedre sig, forny sig og gøre tingene smartere og bedre. Det gennemsyrer kulturen, at det er det, vi stræber efter. Derfor oplever jeg også, at vi hele tiden bliver spurgt, om vi har forslag til forbedringer. Selvom man kommer udefra som nyuddannet, er der en respekt for, at man kan se tingene med andre øjne. På den måde har man i Lidl mulighed for at præge måden, vi gør tingene på.

I min rotation var jeg også i salgsorganisationen, hvor jeg, efter at have fået erfaring fra butiksperioden, havde mulighed for at sætte mig ved et skrivebord og optimere nogle af processerne i butikkerne. Jeg synes, det er fedt at være med til at idégenerere og procesoptimere, og det er stort, at jeg kan være med til at gøre Lidl bedre.

Fremtidsdrømme

Min drøm er at få mulighed til at præge Lidl endnu mere, og i endnu højere grad være med til at gøre en forskel. Min ambition er at udbygge mine kompetencer inden for ledelse, så jeg kunne godt se mig selv i en lederstilling inden for en overskuelig fremtid.

Hvis man er villig til at lægge en indsats og arbejde for det, så er der ingen grænser for, hvor langt man kan nå i Lidl – man kan, hvad man vil. I Lidl gør vi rigtig meget for at udvikle på de talenter, vi har, og hvis man giver udtryk for, hvad man vil, så får man forudsætningerne for at udvikle kompetencerne til at nå derhen. Det, synes jeg, er afgørende!

2022_HR_præsentation

De bedste forudsætninger for at lykkes

International Graduate i Lidl

Er du klar på dit livs udfordring?

Hvis du har nogle spørgsmål, før du ansøger til vores graduateforløb eller under vores rekrutteringsproces, er du altid velkommen til at kontakte os på jobilidlhq@lidl.dk eller tilmelde dig vores Lidl Talent Pool

Tilmeld dig her