#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Vi bygger bro mellem studie og erhvervsliv

ACC

 

Selvom vi har sat en række ambitiøse mål for vores forretning i Danmark, skal der ikke være nogen tvivl om, at vi er i en branche, der hele tiden forandrer sig og støder på spændende udfordringer. Derfor ser vi vores tætte samarbejde med uddannelsesinstitutioner over hele landet som noget, der kan skabe stor værdi for både os og de studerende. Vi ved nemlig, hvor stor værdi de studerende kan skabe i erhvervslivets med nye og anderledes perspektiver, og igennem årene, har vi mødt mange talenter på landets universiteter, som vi i dag kan kalde vores kolleger.  

Vi deltager blandet andet på karrieremesser, til undervisning og diverse Case Competitions over hele landet.

Vi bygger bro mellem studie og erhvervsliv

Vi vækster i Lidl Danmark, og i kombination med, at vi flytter vores hovedkontor til Aarhus i 2023, er det derfor helt naturligt at arbejde tæt sammen med Aarhus Universitet, da vi fremover får brug for endnu flere af skolens bedste hoveder og at vi generelt i disse år satser massivt på talentudvikling.

I samarbejde med Aarhus Universitet BSS kunne vi 2020 afløser, at vi var stolte hovedpartner og dommer ved Aarhus Case Competition samme år. Konkurrence blev desværre udskudt på corona, men i april 2021 kunne de studerende endelig komme i aktion. Denne gang i en virtuel form. Her fik de studerende indblik i en række af vores forretningsmæssige problemstillinger, og til gengæld fik vi en masse nye, spændende perspektiver på sagen.  

Det er første gang, Vi er med i Aarhus Case Competition som hovedpartner og dommer, men det er langt fra det eneste samarbejde, vi har med Aarhus Universitet. Lidl har siden 2015 arbejdet sammen med Aarhus Universitet BSS som karrierepartner, deltaget i karrieremesser, Master Case Challenge, undervisning samt vejledt adskillige studerende, der ønsker at skrive speciale om Lidl. Også internt har vi et stort fokus på udvikling og uddannelse af medarbejdere og tilbyder også unikke internationale karrieremuligheder, som en del af Europas største detailkæde.

Har du et spændende samarbejde?

Så skriv en mail til Employerbranding@lidl.dk og fortæl om, hvordan vi sammen, kan bygge bro mellem studie og erhvervsliv.