DU LYKKES I LIDL

DC rigtig størrelse

Job i butik
Vi lykkes
sammen hver dag

DU LYKKES I LIDL

Distriktschef

VIL DU VÆRE EN DEL AF BRANCHENS BEDSTE SAMMENHOLD?

Som distriktschef sikrer du den fortsatte udvikling af butikkerne i dit distrikt. Typisk vil du have ansvaret for 4-5 butikker med op til 100 medarbejdere. Du kommer til at arbejde i et dynamisk og ambitiøst miljø, hvor der er fokus på at skabe resultater – og på at lykkes. Du får en udfordrende hverdag, hvor der er fart over feltet, og hvor du får et stort ansvar.

Vores distriktschefer arbejder ambitiøst men med plads til en sund balance mellem familieliv og arbejdsliv. Som distriktschef hos os får du nemlig frihed til selv at planlægge og påvirke din hverdag.

Opgaverne som distriktschef spænder vidt, og du bliver ansvarlig for alt lige fra nøgletalsstyring til personaleledelse. Vi lykkes sammen – og det er du med til at sikre.

Vi har en plan med dig – hvad er din?

Som distriktschef hos os bliver du løbende tilbudt relevante kurser og videreuddannelse, som klæder dig på til at varetage dine opgaver. Derudover rekrutterer vi ofte internt blandt vores distriktschefer til lederstillinger på blandt andet vores hovedkontor i Kolding.

 

Se ledige jobs