Du lykkes i Lidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal

Vi er Lidl

2022_HQ Hero

Vores historie

I Lidl er vi stolte af vores ydmyge start. I 1973 åbnede den første Lidl-butik i Ludwigshafen i Sydtyskland. Med 3 ansatte og ca. 500 produkter blev denne lille butik grundlaget for vores nu verdensomspændende dagligvarekæde.

Vores høje ambitioner er det, der har drevet os til i dag at være Europas største dagligvarekæde og realiseret vores ekspansion til USA, vores online salg af varer i Kina og vores mere end 11.550 butikker fordelt i 32 lande verden over. Det er samme ambition, der er en garanti for de nationale og internationale muligheder vi kan tilbyde dig, der vil og kan.

Få et indblik i vores rejse her:

The first Lidl store, that opened in 1973

1973

Den første Lidl-butik åbner i Ludwigshafen i Sydtyskland

1980'erne

Lidl åbner 300 butikker i Tyskland

1990'erne

Lidl ekspanderer over hele Europa

2005

Vi åbner de første 13 butikker i Danmark

2015

Lidl er i Top 5 over verdens førende detailhandlere

2016

Vi fejrer butik nr. 100 i Danmark

Papir-poser

2018

Vi lancerer vores ambitiøse plastikstrategi med målsætningen om at reducere vores plastforbrug med 20%, samt at 100% af plastemballagen skal bestå af genanvendelig og genbrugeligt materiale i 2025.

Lidl Danmarks nye hovedkontor, som bliver bygget på Godsbanen i Aarhus

2018

Vi offentliggør, at vi bygger nyt hovedkontor på Godsbanen i Aarhus, som står klar i midten af 2023.

Læs mere om vores nye hovedkontor
Lidl-Plus

2018

Vi lancerer vores loyalitetsapp, Lidl Plus, som er vores digitale kundeklub.

Læs mere om Lidl Plus
2022_Hoejlager

2019

Vi tager første spadestik til vores nye, moderne højlager i Køge

TooGoodToGo

2019

Fra d. 7. november har vi indgået et landsdækkende samarbejde med Too Good To Go - som den første discountkæde med et landsdækkende initiativ mod madspild!

2020

Som den første danske dagligvarekæde nogensinde sætter Lidl nu et mål om at kompensere 100 % af vores CO2-udledning allerede næste år på egne aktiviteter. Vi vil øge energieffektiviteten, producere mere vedvarende energi og kompensere for den resterende CO2-udledning, så vi opnår CO2-neutralitet.

Læs mere om vores CO2-strategi

2020

Vi er nu et stærkt team på mere end 3000 medarbejdere #ViErLidl

Bliv en del af holdet
2022_Butik_130

September 2020

Vi åbner vores butik nummer 130 i Danmark!

Vil du vide endnu mere om Lidl? Læs mere her:

Ecology
På vej mod i morgen

Vores arbejde med CSR

Hos Lidl mener vi, at det er almindelig god sund fornuft at forholde sig til det samfund vi er en del af og udvikle og implementere samfundsansvarlige aktiviteter som er mere bæredygtige både økonomisk, socialt og miljømæssigt. Læs mere om, hvad vores motto "På vej mod i morgen" betyder.
Teamwork
Vi lykkes sammen

Ledelse i Lidl

Vores ledelsesprincipper afspejler, hvordan hver enkelt leder arbejder, hvordan vi respekterer alle og arbejder mod en konstant udvikling, så vi aldrig stopper med at blive bedre.
Įsitraukimas
Vi er Lidl

Vores værdier og kultur

Vi arbejder hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil de fleste af vores medarbejdere beskrive deres arbejdsliv, uanset om de har deres hverdag i butikkerne med vores mange glade kunder, arbejder på hovedkontoret eller på et af vores logistikcentre i Kolding eller Køge.
Talent Management
Karriereudvikling

Vi har en plan med dig

I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Heller ikke din karriereudvikling. Gennem uddannelser og kurser sikrer vi, at du har de bedste forudsætninger for at lykkes i dit arbejde. Det er derfor vi siger, at vi har en plan med dig.
Person Document
Rekruttering i Lidl

Vil du være en del af holdet?

I Lidl er vi altid på udkig efter talenter. Har du fundet dit drømmejob hos os, men er du ikke helt sikker på, hvordan du bliver en del af holdet? Så er hjælpen på vej! Vi har nemlig forberedt nogle gode tips til din ansøgning og CV, samt et overblik over vores rekrutteringsproces.

Vil du være med til at udvikle Europas største dagligvarekæde?

Vi har store ambitioner og du kan komme med!

Se ledige stillinger