#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Butikschef - Fuldtid - Storkøbenhavn

2023_butik_action_BA

Løn

36.000 kr. - 47.500 kr. brutto / måned

Arbejdssted

Storkøbenhavn

Ansættelsesform

Fuldtid

Forretningsområde

Butik

Stilling

Butik

Reference nr.

427253

Ansøgningsfrist

11.08.2024

Introduktion

Er du klar til at stå i spidsen for din helt egen Lidl-butik? Kan du lede og motivere et helt butiksteam og sørge for, at butikken altid står snorlige, så vores kunder får den bedste indkøbsoplevelse? Så er du måske vores nye butikschef!

Hos Lidl bliver du en del af Europas største dagligvarekæde med 150+ butikker i Danmark. Vi arbejder hårdt for at skabe resultater og fortsætte vores vækst. Sammen er vi nemlig drevet af et fælles mål om at blive danskernes førstevalg. På #teamlidl kommer du med på en succesfuld rejse – og på et hold med høje ambitioner til fælles.

Som butikschef leder, inspirer og udvikler du dine medarbejdere til at give kunderne den bedste indkøbsoplevelse. Hos os får du ansvar lige fra første arbejdsdag og bliver samtidig en del af et ambitiøst karriereudviklingsforløb. Som Europas største dagligvarekæde har vi nemlig høje ambitioner til fælles – i verden og i hverdagen. Med grænseløse muligheder og holdånd i en klasse for sig.

Om jobbet

Som butikschef er det dig, der sørger for, at alt går op i en højere enhed. Du går forrest og motiverer dine medarbejdere til at skabe rammerne for landets bedste indkøbsoplevelse. Du sørger for, at alle opgaver bliver fulgt til dørs, og at butikken altid er salgsklar. Samtidig sørger du for, at dine medarbejdere trives, og du bakker dem op i deres udvikling.
Du bliver også ansvarlig for at:

 • Lede og fordele den daglige butiksdrift 
 • Tage del i den daglige drift af butikken, f.eks. varebestilling og -opfyldning 
 • Oplære, uddanne og motivere dine medarbejdere i butikken
 • Planlægge aktiviteter og arbejdsplaner 
 • Implementere, analysere og optimere Lidls butikskoncepter 
 • Analysere og følge op på nøgletal og bruge dem aktivt til at nå butikkens mål – herunder omsætte KPI’er til håndgribelige mål og fokusområder
 • Rekruttere nye medarbejdere

Om dig

Du har muligvis en lederuddannelse og har med succes motiveret og ledet et hold af medarbejdere til at skabe gode resultater. Måske er du allerede en dygtig og resultatorienteret butikschef eller afdelingsleder hos en af vores kolleger i branchen, eller også har du en tilsvarende baggrund og lyst til at investere dig selv og din karriere i en velfungerende arbejdsplads med store ambitioner og højt til loftet. Udover at du tager aktivt del i den daglige drift og har det overordnede overblik, forventer vi, at du:

 • Har erfaring fra en lignende stilling
 • Er empatisk, motiverende og har en anerkendende ledelsesstil 
 • Handler ansvarsbevidst og kan uddelegere og følge opgaverne til dørs 
 • Er resultatorienteret og har forretningssans
 • Er serviceminded og kan skabe rammerne for gode indkøbsoplevelser

Vi tilbyder

Som butikschef i Lidl får du fri bil af udvalgt mærke og en konkurrencedygtig lønpakke. Når du starter, klæder vi dig på gennem et grundigt oplæringsforløb i vores koncepter, ligesom du får adgang til skræddersyede kurser, der udvikler dig både personligt og fagligt.
Som butikschef i Lidl får du:

 • Mulighed for at skabe dine egne resultater med din egen butik
 • Chancen for at vise, hvad du kan i Europas største dagligvarekæde
 • En konkurrencedygtig lønpakke på 36.000 – 47.500 kr. brutto om måneden
 • Fri bil af udvalgt mærke efter prøvetiden på 3 måneder  
 • Op til 6 ugers betalt ferie om året og pensionsordning
 • En grundig oplæring i vores arbejdsgange og koncepter
 • Du bliver en del af en konceptstærk international virksomhed, hvor fundamentet er lagt for, at du opnår succes i din rolle
 • Mulighed for at udvikle dig i din stilling eller i en anden del af forretningen 
 • Mulighed for sundhedsordning
 • Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness mm.

 

Vil du med på #teamlidl?
Sådan søger du stillingen:

 • Klik på ”Søg nu”
 • Udfyld formularen
 • Vedhæft dit motiverede CV

 

Vi rekrutterer løbende, så send dit motiverede CV hurtigst muligt. Da butikken er åben alle ugens dage, vil der forekomme dag-, aften- og weekendarbejde.
Vi gør opmærksom på at rekrutteringsprocessen grundet ferieperioden vil være lidt længere end normalt. I rekrutteringsprocessen kan du forvente: screening, telefoninterview og en rekrutteringsdag, som aholdes i ugerne 34 og 35. Samtaler forventes afholdt i uge 35 og 36.

Har du spørgsmål til stillingen eller ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte Recruiting på jobilidloest@lidl.dk

Vi ser frem til at modtage dit CV! 

Klar til at søge jobbet?

Du behøver ikke vedhæfte en ansøgning når du søger et job hos os. I stedet ser vi gerne, at du skriver et par sætninger i starten af dit CV om, hvorfor du søger lige præcis det her job. For at sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces, bedes du undlade at tilføje et billede i dit CV.

Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces.

I Lidl har vi en klar vision om at være 1. valg som arbejdsgiver og det er vigtigt for os at være en inspirerende og attraktiv arbejdsplads for alle. Vi værdsætter vores medarbejderes mangfoldighed og fremmer et arbejdsmiljø, hvor hver enkelt føler sig velkommen og respekteret. Vi ser diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at søge. #SammenErViVerdensklasse.

Rekrutteringsprocessen i Lidl.

1. Send din ansøgning og CV

Når du søger job i Lidl, skal du som minimum uploade en motiveret ansøgning samt et CV. Når du har uploadet din ansøgning, får du en bekræftelse pr. mail på, at vi har modtaget den. Vi gør vores bedste for, at hele processen fra ansøgning til ansættelse ikke varer mere end 6 uger.

Få tips til din ansøgning her

2. Screening

Vi behandler alle ansøgningsdokumenter. Vi screener og evaluerer din ansøgning og CV ud fra foruddefinerede kriterier for det pågældende job. Alle ansøgninger håndteres med respekt og streng fortrolighed.

3. Telefoninterview

Hvis du matcher vores foruddefinerede kriterier til stillingen, vil du på nogle stillinger blive kontaktet af en rekrutteringskonsulent, som vil afholde et telefoninterview med dig. Du vil blive stillet relevante spørgsmål relateret til stillingen.

4. Jobsamtale

Hvis du er et godt match til jobbet, vil du blive inviteret telefonisk ind til en personlig jobsamtale af en rekrutteringskonsulent. Du vil også modtage en bekræftelsesmail med yderligere oplysninger. Jobsamtalen er din mulighed for at vise os, hvem du er, og hvorfor vi skal vælge dig til stillingen. Du har også mulighed for at stille spørgsmål, lære mere om Lidl og afklare om jobbet er noget for dig.

Find gode råd til jobsamtalen her

5. Velkommen på #teamlidl!

Efter en grundig rekrutteringsproces, er vi i fællesskab nået frem til at du er den helt rigtige til jobbet. Velkommen på holdet! Du kan nu glæde dig til at blive en del af et stærkt hold af mere end 3800 motiverede kollegaer!

6. Kontrakt

Når du har fået jobbet og takket ja, vil HR Services sørge for at forberede en kontrakt med de aftalte betingelser og rammer for ansættelsen. Herefter vil kontrakten blive sendt til dig og du vil have mulighed for at læse kontrakten igennem og komme med eventuel feedback og ændringer.

7. Onboarding

I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne! Helt fra start har vi en plan med dig og din første tid i Lidl, så du kan få de bedste forudsætninger for at få succes i Lidl. Uanset om du starter i vores butikker, logistikcentre eller kontorer, så bliver du klædt på til dit nye job.

Vi er stolte af at være

Læs mere om andre karrieremuligheder i vores butikker