#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

District Manager med akademisk baggrund til Lolland-Falster

2023_butik_action_DC_ipad

Løn

Fra 40.000 - 60.000 kr.

Arbejdssted

Regionskontor {amount} km. væk
Nordhøj 8
4600 Køge

Ansættelsesform

Fuldtid

Forretningsområde

Kontor

Stilling

Butik

Reference nr.

409595

Ansøgningsfrist

09.06.2024

Introduktion

Vil du spille en afgørende rolle for Europas største og hurtigst voksende detailkæde? Har du ledelsesevner og mod på at rykke dine butikker, dit team og dig selv fremad hver dag? Og har du en akademisk baggrund? Så er du måske vores nye District Manager til Lolland-Falster!

Lidl er en af verdens største dagligvarekæder med mere end 12.200 butikker på verdensplan. Vi har på nuværende tidspunkt 159 butikker i Danmark, men åbner konstant flere butikker. Derfor søger vi lige nu District Managers til Lolland-Falster.

I #teamlidl har vi højt til loftet og plads til at tænke stort. Med høje fælles ambitioner og en vision om at blive danskernes førstevalg, arbejder vi hver dag hårdt for at skabe resultater og fortsætte vores vækst på det danske marked.

Om jobbet

Som District Manager spiller du en afgørende rolle for Lidls fremtid. Du bliver ansvarlig for 4-6 butikker med omkring 100 medarbejdere i et konkurrencepræget marked. Din dagligdag vil foregå ude i butikkerne på Lolland-Falster, hvorfor det er en fordel, hvis du er bosat i det område.

Du bliver blandt andet ansvarlig for at:

 • skabe resultater
 • lede ledere og bidrage aktivt til værdifuld sparring
 • være et forbillede og understøtte teamet i diverse opgaver
 • sikre implementering af velafprøvede koncepter
 • lede gennem klar kommunikation og skabe tillid
 • sikre udvikling, trivsel, motivation og fastholdelse i dine butikker
 • følge politikker, processer og forretningsmål
 • analysere og optimere diverse nøgletal
 • arbejde med hele HR-paletten fra rekruttering til fratrædelse

Om dig

 • Du har en akademisk uddannelse på minimum bachelorniveau eller tilsvarende
 • Du har udpræget forretningssans og -forståelse, så du kan analysere og opnå dine nøgletal for butikken
 • Du er resultatorienteret og kan prioritere, organisere og på baggrund heraf træffe (hurtige) beslutninger
 • Du er motiveret for at drive dit team til succes og vil altid yde dit bedste for dine medarbejdere
 • Med en skarp sans for at bevare overblikket formår du at tænke langsigtet og planlægge din tid effektivt
 • Du har gennemslagskraft, tager initiativ og udviser ansvarlighed overfor dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere
 • Praktisk erfaring med ledelse er en fordel, men ikke et krav
 • Du er flydende i dansk og engelsk både på skrift og i tale

Vi tilbyder

 • En spændende stilling med grænseløse karrieremuligheder, der vil udfordre og udvikle dig ledelsesmæssigt, fagligt og personligt
 • Et grundigt oplæringsforløb, som giver dig forudsætningerne for at lykkes i jobbet, hvor fokus er på at lære forretningen, dine medarbejdere, butikker og fremtidige samarbejdspartnere at kende
 • Konkurrencedygtig lønpakke med en startløn fra 45.000 - 60.000 kr. brutto om måneden
 • Fri bil - din bil er dit kontor, og det giver dig fleksibilitet og frihed
 • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring og humor
 • En varierende og fleksibel arbejdsdag med ansvar og frihed til selv at kunne planlægge arbejdsdagen
 • Mulighed for sundhedsordning
 • Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness mm.


Ansøgningsfrist d. 5. juni
Vi behandler kandidater løbende, så send gerne dit CV hurtigst muligt.

I rekrutteringsprocessen kan du forvente: screening, videointerview og en rekrutteringsdag, som vil forekomme d. 10. juni, d. 11. juni, d. 17. juni og d. 18. juni i Køge, mens samtaler vil foregå i uge 25 og 26.

Tiltrædelse er senest 1. september 2024.

Har du spørgsmål?
Ved spørgsmål til jobbet eller rekrutteringsprocessen kan du kontakte ansvarlig Recruiter, Ida Marie, på +45 60 34 03 08 på hverdage mellem kl. 09.00-15.00 eller ved at sende en mail til jobilidlhq@lidl.dk.

Vi ser frem til at modtage dit CV!

Klar til at søge jobbet?

Du behøver ikke vedhæfte en ansøgning når du søger et job hos os. I stedet ser vi gerne, at du skriver et par sætninger i starten af dit CV om, hvorfor du søger lige præcis det her job. For at sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces, bedes du undlade at tilføje et billede i dit CV.

Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces.

I Lidl har vi en klar vision om at være 1. valg som arbejdsgiver og det er vigtigt for os at være en inspirerende og attraktiv arbejdsplads for alle. Vi værdsætter vores medarbejderes mangfoldighed og fremmer et arbejdsmiljø, hvor hver enkelt føler sig velkommen og respekteret. Vi ser diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at søge. #SammenErViVerdensklasse.

Rekrutteringsprocessen i Lidl.

1. Send din ansøgning og CV

Når du søger job i Lidl, skal du som minimum uploade en motiveret ansøgning samt et CV. Når du har uploadet din ansøgning, får du en bekræftelse pr. mail på, at vi har modtaget den. Vi gør vores bedste for, at hele processen fra ansøgning til ansættelse ikke varer mere end 6 uger.

Få tips til din ansøgning her

2. Screening

Vi behandler alle ansøgningsdokumenter. Vi screener og evaluerer din ansøgning og CV ud fra foruddefinerede kriterier for det pågældende job. Alle ansøgninger håndteres med respekt og streng fortrolighed.

3. Telefoninterview

Hvis du matcher vores foruddefinerede kriterier til stillingen, vil du på nogle stillinger blive kontaktet af en rekrutteringskonsulent, som vil afholde et telefoninterview med dig. Du vil blive stillet relevante spørgsmål relateret til stillingen.

4. Jobsamtale

Hvis du er et godt match til jobbet, vil du blive inviteret telefonisk ind til en personlig jobsamtale af en rekrutteringskonsulent. Du vil også modtage en bekræftelsesmail med yderligere oplysninger. Jobsamtalen er din mulighed for at vise os, hvem du er, og hvorfor vi skal vælge dig til stillingen. Du har også mulighed for at stille spørgsmål, lære mere om Lidl og afklare om jobbet er noget for dig.

Find gode råd til jobsamtalen her

5. Velkommen på #teamlidl!

Efter en grundig rekrutteringsproces, er vi i fællesskab nået frem til at du er den helt rigtige til jobbet. Velkommen på holdet! Du kan nu glæde dig til at blive en del af et stærkt hold af mere end 3800 motiverede kollegaer!

6. Kontrakt

Når du har fået jobbet og takket ja, vil HR Services sørge for at forberede en kontrakt med de aftalte betingelser og rammer for ansættelsen. Herefter vil kontrakten blive sendt til dig og du vil have mulighed for at læse kontrakten igennem og komme med eventuel feedback og ændringer.

7. Onboarding

I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne! Helt fra start har vi en plan med dig og din første tid i Lidl, så du kan få de bedste forudsætninger for at få succes i Lidl. Uanset om du starter i vores butikker, logistikcentre eller kontorer, så bliver du klædt på til dit nye job.

Vi er stolte af at være

Læs mere om andre karrieremuligheder i vores butikker