Du lykkes i Lidl
Log ind på ansøgerportal
Gemte stillinger

Se dine muligheder i Lidl

I Lidl er vi altid på udkig efter talenter! Se vores ledige stillinger og find dit drømme job. Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Se ledige stillinger
Se ledige stillinger
Graduate - Hero

International Graduate i Lidl

Søg jobbet

 

Er du ambitiøs, resultatorienteret, og har du vindermentalitet? Trives du med stort ansvar, og vil du have international arbejdserfaring? Så kickstart din karriere som Lidls International Graduate!

Hvert år søger vi nye ambitiøse og resultatorienterede Graduates. Vores graduatestillinger går online den 15. november 2021. I mellemtiden kan du lære mere om vores graduateforløb, og læse mere om hvordan det er at være Graduate i Lidl. Du kan også tilmelde dig vores TalentPool og få direkte besked, når vores graduatestillinger kommer online.

På denne side kan du læse mere om graduateforløbets opbygning:

Som International Graduate i Lidl bliver du en del af Europas største dagligvarekæde, og du får hurtigt tildelt et stort personligt ansvar, hvor du får mulighed for at omsætte dine ambitioner til virkelighed. Gennem vores 18-måneders graduateforløb får du forudsætningerne for at lykkes som projektleder. Ligesom dig har vi dog endnu højere ambitioner, og vi forventer, at du på længere sigt vil kunne varetage en lederrolle i Lidl.

Graduateforløbet er opdelt i fire faser, som samlet giver dig et 360-graders perspektiv på vores virksomhed og et indblik i, hvordan vi opererer på alle niveauer - fra butiksgulv til ledelsesniveau.

Graduateforløbets opbygning

Graduate 2 til 1

Fase 1: Introduktion til afdelingen

I den første måned af dit graduateforløb vil du være tilknyttet din fremtidige afdeling, hvor du vil blive introduceret til vores forskellige projekter. Du vil allerede i denne periode få mulighed for at arbejde med specifikke projekter eller opgaver.

Distriktschef 2 til 1

Fase 2: Indledende forretningsforståelse

Efter den første måned vil du få en grundig introduktion til vores salgsorganisation, hvor du vil gennemgå en del af vores uddannelse til butiks- og distriktschef og få indblik i de forskellige opgaver, der forekommer i vores butikker. Målet er, at du til slut er i stand til at varetage det overordnede ledelsesansvar for flere butikker og op mod 100 medarbejdere som distriktschef.

Graduate - timeline

Fase 3: Rotationsfasen

Den tredje del af graduateforløbet består af rotationer mellem din afdeling og en anden afdeling på Lidl Danmarks hovedkontor, der har snitflader til den afdeling, du er tilknyttet. Du vil under rotationerne få individuelt ansvar og blive involveret i nationale og internationale projekter. Du vil komme til at løse et bredt udsnit af faglige udfordringer, tilegne dig stor viden om Lidl og branchen samt opbygge et solidt netværk på tværs af afdelinger.

Graduate - Christian

Fase 4: International specialisering

I forløbets sidste fase, vil du sammen med Graduates fra øvrige Lidl-lande i hele verden, tilbringe 3 måneder på vores internationale hovedkontor i Sydtyskland, hvor du bl.a. vil få indsigt i, hvordan idéer og projekter opstår og bliver udarbejdet for derefter at blive implementeret i op til 30 Lidl-lande. Afhængigt af dine sprogkompetencer får du op til 3 måneders tysk undervisning på fuld tid i Tyskland forud for din rotation på vores internationale hovedkontor.

Se og hør Christian fortælle om sin oplevelse af graduateforløbet.

International Graduate i Lidl

Mød en International Graduate

Her på siden kan du møde Christian, Lotte og Mick, som alle er eller har været en del af vores graduateforløb.

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål om vores graduateforløb

Rekruttering

Læs mere om vores grundige rekrutteringsprocess.

Vil du med på holdet?

Tilmeld dig vores Lidl Talent Pool – så modtager du en e-mail, så snart vi har en åben relevant stilling, der matcher lige netop dig.

Tilmed dig her