Du lykkes i Lidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal

Graduate i Lidl

Søg jobbet!
Graduate i Lidl

 

Er du ambitiøs, resultatorienteret, og har du vindermentalitet? Trives du med stort ansvar, og vil du have international arbejdserfaring? Så kickstart din karriere som Lidls International Graduate!

Hvert år søger vi nye ambitiøse og resultatorienterede Graduates. Vores graduatestillinger går online i efteråret 2022. I mellemtiden kan du lære mere om vores graduateforløb, og læse mere om hvordan det er at være Graduate i Lidl. Du kan også tilmelde dig vores TalentPool og få direkte besked, når vores graduatestillinger kommer online.

På denne side kan du læse mere om graduateforløbets opbygning:

Som International Graduate i Lidl bliver du en del af Europas største dagligvarekæde, og du får hurtigt tildelt et stort personligt ansvar, hvor du får mulighed for at omsætte dine ambitioner til virkelighed. Gennem vores 18-måneders graduateforløb får du forudsætningerne for at lykkes som projektleder. Ligesom dig har vi dog endnu højere ambitioner, og vi forventer, at du på længere sigt vil kunne varetage en lederrolle i Lidl.

Graduateforløbet er opdelt i fire faser, som samlet giver dig et 360-graders perspektiv på vores virksomhed og et indblik i, hvordan vi opererer på alle niveauer - fra butiksgulv til ledelsesniveau.

Graduateforløb i Lidl Danmark

I Lidl Danmark tilbyder vi to forskellige graduateforløb, hvor der i hvert forløb er fire faser. Hvilket forløb, der gør sig gældende for det enkelte graduatetrack fremgår i den enkelte graduatestillingsannonce. Det betyder, at hver afdeling har valgt et graduateforløb for deres kommende Graduates

Graduateforløbene er:

  • Internationalt forløb - Langt butiksforløb (18 måneder)
  • Internationalt forløb - Kort butiksforløb (18 måneder)

Nedenfor kan du læse mere detaljeret om de to graduateforløb og deres faser.  

 

International Graduate i Lidl

Mød en International Graduate

Her på siden kan du møde Rasmus, Mia, Caroline, Christian, Lotte og Mick, som alle er eller har været en del af vores graduateforløb.

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål om vores graduateforløb

Rekruttering

Læs mere om vores grundige rekrutteringsprocess.

Vil du med på holdet?

Tilmeld dig vores Lidl Talent Pool – så modtager du en e-mail, så snart vi har en åben stilling, der matcher lige netop dig!

Tilmeld dig her